Emre Özcan: "Şu anda Galatasaray'da olsaymış eğer takımı uçururmuş"

Galatasaray, Süper Lig'de ilk 12 haftayı 31 puanla tamamlayarak milli araya girdi.

Emre Özcan: "Şu anda Galatasaray'da olsaymış eğer takımı uçururmuş"

Socrates Dergi yorumcusu Emre Özcan, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'I İKİ ŞEKİLDE KİTLEYEBİLİRSİN"

"Galatasaray'ın oyununu kilitlemede iki faktör var. Birincisi, topu bırak Galatasaray'a, set oyununa zorla ya da aldığın topu bam güm ileri uzun oyna. Böylece Galatasaray, en büyük gücü olan presi yapamasın. Hatayspor bunu çok iyi yaptı ve maçta sadece %25 civarında topla oynadı. İkincisi ise bir adamı feda edip, sadece Torreira'yı tutturmak. Torreira müthiş bir top dağıtıcı ve onu tutarsan kazandığı topları dağıttırmıyorsun. Böylece Galatasaray'ın oyun gücü düşüyor."

"OKAN HOCA, HAMLELERİYLE TAKIMIN DENGESİNİ BOZDU"

"Ben sanılanın aksine ilk yarıda Galatasaray'ın kendi standardının üstünde bile olduğunu düşünüyorum. Benim için sıkıntılı olan yer 60. dakikadan sonrası. 2. yarı başladı ve Galatasaray iyice Hatayspor'u sıkıştırıyordu ki kontradan bir gol yiyince takımın oyunu bozuldu. Sonrasında ise Okan hocanın değişiklikleri ile beraber Galatasaray düştü. Galatasaray'ın bu mağlubiyeti neredeyse geçen sezonki Konyaspor mağlubiyeti gibi. Okan hoca bir anda tüm orta sahayı boşalttı ve ileride 3'ü santrafor olmak üzere 5 geri koşmayan adamla oynadı. Dünyada bu tür değişiklikleri kimse yapmıyor. Çoğu yeri de takip ediyoruz. 3 orta saha ile oynayan takım bir anda orta sahayı tek bırakmıyor, neden bırakmıyor? Okan hoca bu hamlelerle takımın tüm dengesini bozuyor. Orta sahan olmadan baskı asla kuramazsın."

"HER ŞEYİ ÇOK İYİ EKSİKSİZ YAPAMAZSIN"

"Maçtan sonra Okan hocaya eleştiriler vardı. Yani evet bu maçta bence de hocanın sıkıntıları vardı ama bu böyledir, her şeyi çok iyi ve eksiksiz yapamazsın. Bazen kötü yaparsın ve puan kaybedersin ya da kalitenle kazanırsın. Kulüpler yılda 60 maça çıkıyorlar, bırakın da hocaların bir 5-10 maç hata yapma lüksleri olsun. Hemen ilk büyük hatada ya da kayıpta hemen başlanıyor tepkiler, yoğun eleştiriler..."

"LEMINA, GALATASARAY'I UÇURURMUŞ"

"Galatasaray'ın şu anki oyun formatında, Lucas Torreira'nın yanında Mario Lemina uçururmuş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2023, 10:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
sonat akalın
sonat akalın - 6 ay Önce

okan hoca çok yanlış yapıyo bu böyle gitmez yoksa koltuğu sallanmaya başlar

ÖMER HALYAZ
ÖMER HALYAZ - 6 ay Önce

ZİYEC YERİNE MERTENS OLSA ÇOK FARKLI OLUR ŞUANDA ZİYEC ÇOK FORMSUZ

Emekli metin
Emekli metin - 6 ay Önce

Iyiki GS yenilmiş. Hatay in niyeti belliydi. Lâkin okan buruk bu durumlarda tedbir alamıyor.önsezi diye bişey var hatta ona öngörüde diyorlar.bu yetenek yok işte gs in hocasına v.demirel akıllı vede kurnaz.olay bu..

Emekli metin
Emekli metin - 6 ay Önce

GS kusmu ki uçsun bir maglubiyetten sonra o kadar çok mucit turedi pes doğrusu..insanoğlu bu işte aklina geleni konuşuyor. Sanami kaldi koca GS. Vahk vah

Teis
Teis - 6 ay Önce

Leminaya kim la oyuncumu kalmadi

Gurko
Gurko - 6 ay Önce

Leminayıda gördük bıraksın bu işi tete ve mertens 11 e monte edilmeli toreira kadn ordada olmalı