Erden Timur: "Biz imza attık ama 'Galatasaray'a giderse ben olmam' dedi"

Galatasaray'da yaz transfer dönemiyle ilgili birçok gerçek ortaya çıktı. Erden Timur, tüm merak edilenleri açıkladı.

Erden Timur: "Biz imza attık ama 'Galatasaray'a giderse ben olmam' dedi"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, A Spor yayınında transferler konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"LİMİTİMİZ YOK DİYE 5 HAFTA BEKLETTİK"

"Matias Vecino'dan önce başka isimler vardı. Ancak harcama limitimiz yok diye 5 hafta beklettik. Süreç uzayınca, oyuncular sizi gayri ciddi görebiliyor. Başka isimler çıkıyor ve kafaları karışıyor. 6 numara da oynayabilen 8 numara arıyorduk."

"VECINO İÇİN İMZA ATTIK, SARRI 'GİDERSE BEN OLMAM' DEDİ"

"Matias Vecino için bizim taraf imza attı. Maurizzio Sarri, Lazio'nun sahibine 'Giderse ben olmam' dedi. Geçen Sarri de açıkladı. Biz dediğimizde inanılmadı. Tanguy Ndombele çok iyi bir oyuncu ama 8 numara."

"MANE İLE BİR KRE KONUŞTUM"

"Matteo Guendouzi, Sofian Amrabat gündemdeydi. Sadio Mane ile bir kere konuştum. Paulo Dybala, bize söylendi. Mane ile transfer değil, Afrika'daki vakfım için konuştum. Leandro Paredes hiçbir zaman kesin olarak 'Geliyorum' demedi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2023, 00:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Dybala bize söylendi demek ne demek? Icardi'nin dilinden konuşan iyi bir 10 numarayı kaçırdınız. Almanya 'da HSV küme düşecekken 10 numaranın dilinden konuşan bir antrenör getirdiler ve kümede kaldılar. Dybala ile Icardi Galatasaray 'ı uçurur, niye göremiyorsunuz?