Erden Timur'dan Ali Koç'a anlamlı cevap geldi! "Bana herhalde 20'ye yakın hakaret edildi"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa Finali tatil edildi.

Erden Timur'dan Ali Koç'a anlamlı cevap geldi! "Bana herhalde 20'ye yakın hakaret edildi"

Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Süper Kupa Finali sonrasında açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"KEŞKE OYNANSAYDI"

"Keşke normal anlamda oynayıp o şekilde tamamlansaydı. Hem buradaki Urfalı vatandaşlarımız, yöre halkımız için daha iyi olurdu. Herkes büyük beklenti içindeydi. Böyle oldu. Şu gerginliğin bir an evvel bitmesi lazım. Münferit de olsa belli olaylar oluyor. Gerginlik artmaması için konuları tekrar etmek istemiyorum. Gerginlik devam ederse farklı şeylerin olmasından endişe ediyoruz. Hepimiz kendimize haksızlıklar olduğunu iddia ediyoruz. Bunun vuku bulduğu yer saha. Ne yaşanırsa yaşansın, anlatılanların vuku bulduğu yer saha. Toplumun her kesimin gerçekten de bu haksızlıkların olup olmadığına dair bilgi sahibi olması için veri, şeffaflık lazım."

"YABANCI HAKEMLERİ SEÇİP BAKILMASI GEREKİYOR"

"Yarından tezi yok şu yabancı hakemleri seçip gerçekten öncelikle bu sene, sonra geçmiş senelerin hepsine bakılması gerekiyor. Tekrar tekrar iletiyorum. Bu şekilde olursa şu şekilde haksızlık yapıldı, ortaya çıksın. Baştan bunların hepsinin sonucunu herkes kabul etsin, biz ediyoruz. Toplumun fanatik kesimi hariç herkes gerçeği görsün ki soru işaretleri azalsın. Bu kaosun kimseye faydası yok."

"NE VARSA ORTAYA ÇIKSIN"

"Bize göre en çok bize haksızlık yapılıyor. Başka takımlara göre onlara yapıyor deniyor. Ne varsa ortaya çıksın. Geçenlerde bir hakem toplantısı sızdırıldı. Önce Galatasaray kısmı. Sonra TFF doğru bir şekilde açıkladı. O olay tamamen bitti. İki maçta da ne olduğu açıkça görüldü. Şeffaflıktan, kendisinden emin olan çekinmesin. Toplumun her şeyi bilmeye, görmeye ihtiyacı var. Böyle olmadıkça manipüle ediliyor. Hepimiz doğrular yanlışlar yapıyoruz. Kendi yanlışlarımızı, bilgiyi gizleyerek, ne olduğunu objektif bir şekilde analiz ettirmeyerek manipüle ederiz. Şeffaflıktan başka çözüm yok. İnşallah bu maç böyle bir şeye vesile olur. Herkese bu çağrıyı yapıyorum. Kimse muhatap, çözmemiz gerekiyor."

"RAHAT UYUYORUM"

Ali Koç'un sizin hakkınızdaki sözleri var. Geceleri rahat uyuyor musunuz?

"Rahat uyuyorum, sorun yok. İnsanın rahat uyuması iç huzuruna bağlı. Kim ne derse desin rahat uyuyoruz. Karşıtlık olması toplumu gerecek. Çok fazla söylenen laf var. Bana herhalde 20'ye yakın hakaret edildi. Ben kimseye hakaret etmedim. Ben yönetici konumundaki birçok insandan daha gencim. Herhalde en tecrübesiz bir şekilde böyle şeylere karşılık verebilme ihtimali olan yaştayım ki karşılık versem kendi camiamdan çok daha olumlu şeyler alırım. Karşılık vermemek, farklı türlü de algılanıyor. Öyle algılamaya rağmen toplumun gerilmemesi için gerekeni yapmak lazım. Gerekeni yapmak bu. Ne denirse densin karşılık vermemek, çözüm önerisi sunmak. Bir an önce bu çözüm önerileri hayata geçirilmeli."

"İMZALARA GEREK KALMADAN SEÇİM AÇIKLANDI"

"Kulüpler Birliği, seçime gidilmesi için imza toplamaya başlıyordu. İmzaya başlandı. 'Pazartesi imza toplanacak' dendi. TFF, 'Temmuz'da seçime gidiyoruz' dedi. Kulüpler Birliği'nin tavrıyla amaç hasıl oldu. Doğru bir TFF, doğru kurullar olsun. Rekabet edecek insanlar şimdiden çalışmaya başlayacak. 1 ayda olsun dersek, toplam listeler, kurullar 100'e yakın isimden oluşuyor. Bir insan 100'e yakın insan toplayacak falan bunlar mümkün değil. TFF bu kararı vermiş, Temmuz'da seçime gidilecek. Mevcut federasyon yerine yeni TFF seçilecek. Bizim kulübümüz de seçim istiyor. 'İmzayla seçime götürülsün' dendi, o imzalara gerek kalmadan seçim açıklandı. Durum bu şekilde."

"BUNLARIN HİÇBİRİSİ OLMAYACAKTI"

"Nitekim temiz eller başlasın dedikten sonra ben bir sürü olaylar oldu. O gün başlamış olsa, hakem yumruklama, İstanbulspor'un sahadan çekilmesi... O zaman yapılsa operasyon bunların hiçbirisi olmayacaktı."

"FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞÜRÜM"

Fenerbahçe ile oturup görüşür müsünüz?

"Gerginliğin azaltılması için her şey yapılabilir, yapılmalı. Ne yapılması gerekiyorsa taraflar hazır olmalı. Ne gerekiyorsa yapalım. Bir sürü adım söylüyorum. Bunlar için TFF'ye yazı da verdik. Aylar öncesinden bu adımları attık. Karşılığında evet densin yeter. Başka ne adım atılması gerekiyorsa atılsın."

Süper Kupa için tören düşünüyor musunuz?

"Bunu daha önce hiç konuşmadık."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 05:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 1 ay Önce

Yine spor adamlığını ortaya koyarak, adamliğin ile haddini bilmeyenleri adamlığın ile tokatlamışsın!! Seni çok seviyoruz Erden bey!!