Erden Timur'dan sert tepki! "Ahlaksızca, terbiyesizce ve bu kabul edilemez"

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı 3-2 yendikleri maç için gittikleri İngiltere'de maruz kaldıkları olumsuz davranışlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erden Timur'dan sert tepki! "Ahlaksızca, terbiyesizce ve bu kabul edilemez"

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Manchester United maçı öncesi ve sonrasında İngiltere'de maruz kaldıkları olumsuz muameleye tepki gösterdi ve "Suçlu gibi, ahlaksızca, terbiyesizce davranışlar oldu." diye konuştu.

Erden Timur, Rams Park'ta sarı kırmızılı kulübün erkek basketbol takımının forma ve isim sponsorluğu anlaşmasının imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Timur, Mancester United maçı için gittikleri İngiltere'de havalimanında karşılaştıkları olumsuz davranışlarla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:

"AHLAKSIZCA, TERBİYESİZCE DAVRANDILAR"

"İngiltere'de sistematik bir durum uygulandı; vize sürecinde, İngiltere'ye girişte, çıkarken... İş zıvanadan çıktı. Konu gösterilen davranış... Suçlu gibi, ahlaksızca, terbiyesizce davranışlar oldu. Bu Türkiye'ye karşı bir tavır ve bu kabul edilemez. Kimsenin öyle bir haddi yok! Orada gereken tepkiyi gösterdik. Bize o tavırları yapanları hizaya getirmek için çalıştık. Devletimize bu durumu bildirdik. Bir daha yapamamaları için hukuki hakların kullanılmasına kadar devam etmemiz gerekiyor. Gereken yapılacak. Futbol sadece futbol değildir. Ülkenize gösterilen tavır, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğundan önemli."

"AVRUPA'DA ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ"

"İngiltere'de ilk kez kazandık. sonuçta 3 puan, bundan sonra çok maç var. Kazalara yaşamadan inşallah devam edeceğiz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda Avrupa'da şampiyonluk istiyoruz. Sürdürülebilir bir yapı oluşturacağız."

"KİTAPÇIK, CUMARTESİ GECESİ AKLIMA GELDİ"

"Kitapçık meselesi benim aklıma gelen bir şeydi. Cumartesi gecesi aklıma geldi, ajansla iletişime geçtim ve pazar günü bir illüstratörle konuşarak yaptırdık. Bütün oyunculara 'biz oraya kazanmaya gidiyoruz' mesajını sürpriz bir şekilde verdik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 14:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orkun Ceritoğlu
Orkun Ceritoğlu - 7 ay Önce

Bizde aynı muameleyi..
Hatta bire bir aynısını uygulayalım.
Bunu organize edelim @istanbul_EGM