Erden Timur duymazdan gelmedi, Ali Koç için kararını verdi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un skandal tehditleri sonrasında Galatasaray Başkanvekili Erden Timur harekete geçiyor.

Erden Timur duymazdan gelmedi, Ali Koç için kararını verdi!

Türk futbolunda yaşanan gerginlik her geçen gün daha da artmaya devam ediyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, saha dışı ve tehdit içeren açıklamalarıyla Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'u hedef almıştı.

Sarı kırmızılı yönetici, Ali Koç'un sözleri sornasında harekete geçti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan'ın haberine göre; Galatasaray Sportif Aş Başkanvekili Erden Timur, Ali Koç’a tehdit ve hakaret ile ilgili suç duyurusunda bulunacak.

ÜYE AVUKATLAR DESTEK VERECEK

Galatasaray üyesi avukatların da başvuruya imza ile destek vermesi bekleniyor.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

"Fenerbahçe seni de not etti. Sen bu söylediklerinden dolayı camianda 3-5 gün popüler olabilirsin ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince..." sözleriyle mesaj vermişti.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 23:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 1 ay Önce

Bir atasözü müz var derki "ısıran köpek dişini göstermez" Malum başkanı şimarık büyütenler düşünsün!! Asıl şaşılacak şey koş koca fb nin sırf parası var diye bu zatın peşinden koşuyor!! Söylediği her söz için dava açılmalıdır!! GS ve kurıcusuna yöneticisine söylenen her kötü söz 35 milyon taraftara edilmiştir. Hepimizi bağlar!!

Rustem Erol
Rustem Erol - 1 ay Önce

Galatasaray kulübü, Ali Koç için, taraftarların arasına kin ve nifak soktuğu ve Erden Timur'u ölümle tehdit ettiğinden dolayı mahkemeye vermelidir.

ibreti alem
ibreti alem - 1 ay Önce

ibreti alem olsun diye hem bunlara dava açın hemde u19 la cikarlarsa 10-15 tane atın bu futbolun yüzkaralarina

ALİ Demir
ALİ Demir - 1 ay Önce

Ben GS yonetiminin yerinde olsam Fener U 19 la maça çıkarsa destek için GS yi de U 19 la çıkartırım

Öv
Öv - 1 ay Önce

Futbol üzerinden kutuplaşma yaratanlara inat, gelin bölücü örgütlerin ekmeğine yağ sürmeyin, bu kavgayı büyütmeyin. Gazzede, Filistinde yaşanan soykırım hala devam ederken, bu zulme karşı şimdi her zamankinden daha fazla birlik olma zamanıdır. Bu mübarek günde dostluk elini ilk uzatan siz olun.

aksakal ulkucu
aksakal ulkucu - 1 ay Önce

sayin timur gulunc bir yavuz hirsiz rolundesiniz fb nin geneginde oyle gizli kapakli isler olmaz yoktur.zalatli ank.gucu bjk.nin.sampiyonlugunu calmadinizmi fetoyle ortak denizli yabanci madde tarlasinda mac oynatmak.3 temmuz aribogan helvaci kumpasm
lari 15 temmizda ortaya ciktikii o tarihte devletten destek goren feto ile yaptiginiz olaylarin hepsinde nedensr gs karli cikiyor ahlak vidan sahibi bir insan sanki futbolcular bicakla sopayla tribune saldirmis gibi yargiliyorsunuz sahaya atlayanlari kahraman ilan ettiniz batandas trabzon idaresinin gs pasolarini neden serbest biraktigini anlayamiyor ama kulup olarak bu oyunlata aliskin olduguniza gore bu iste sizin payiniz nr kadar merak etmeyin gn.nin tarihinde kursunlama yoktur

Tolga
Tolga - 1 ay Önce

Ben tarafsız olarak 2 tarafında suçlu buluyorum ama bu fitili tımur yaktı. Federasyon ve külüpler kimsenin malı değil.