Erman Toroğlu, Ali Koç'un Erden Timur'u tehdit ettiği konuyu açıkladı! "Dediği şey o"

Galatasaray ve Fenerbahçe özelinde Türk futbolunda büyük bir çıkmaz yaşanıyor.

Erman Toroğlu, Ali Koç'un Erden Timur'u tehdit ettiği konuyu açıkladı! "Dediği şey o"

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE BUNU YAPAMIYOR, GALATASARAY BUNU YAPIYOR"

"Aziz Yıldırım, Ali Koç'a 'Seni istemeyen kim, devlet mi?' diyor? Ali Koç, bu sorunun cevabını veremiyor. Birbirlerini desteklemiyorlar, birleşemiyorlar. Fenerbahçe bunu yapamıyor, Galatasaray bunu yapıyor. İçeride birbirlerini yiyorlar. Dışarıya karşı tek vücut hareket ediyorlar. Bu kadar basit. Galatasaray'da bakıyorum herkes birbirine sövüyor, ertesi gün şarap içiyorlar, yemek yiyorlar, hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar. Ali Koç, Aziz Yıldırım'ı direkt aramamış, Şekip Mosturoğlu vasıtasıyla çağırmış, bu olmaz. Senden büyüğünü bizzat arayacaksın."

"ERDEN TİMUR'UN TİCARİ HAYATIYLA İLGİLİ BELGELER ÇIKACAK"

"Erden Timur az değil ama Ali Koç'un tehditvari sözlerini yadırgadım. Erden Timur, çok fazla seyirciye oynuyor. Senin gibi adamları çok gördüm. Oynarsın oynarsın, bir anda yok olursun. Ali Koç, Erden Timur'un ticari hayatıyla ilgili belgeleri çıkaracak. Dediği şey o ama tehdit etmemesi gerekirdi."

"DERBİYE ORDUDAN TAKVİYE YAPMALI"

"Rams Park'ta oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçına ordudan takviye gerekiyor. Sahanın içine iki sıra polis ve asker. İki tane helikopter de yukarıda duracak. O zaman güvenli şekilde oynanır. Kameralar da olacak. Şaka yapmıyorum. Bu sezon kimseye bir şey olmadan bitsin."

"FENERBAHÇE ŞÖYLE YAPACAK"

"Fenerbahçeliler, zamanında TFF'de görev yapmış Abdullah Kiğılı ve Şenes Erzik'ten görüş almış. Benim anladığım şöyle yapacaklarmış, Süper Kupa'ya 9 kişi çıkacaklar. Oraya 13-14 futbolcusunu götürecekler. 6 kişi kalınca hükmen 3-0 mağlup olacaklar ve maç bitecek. Fenerbahçe de Türkiye Kupası ve Süper Kupa ile ilgili herhangi bir ceza yemeyecek."

"HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN KÖTÜ FEDERASYON"

"Ben TFF Genel Kurul üyesiyim. Hayatımda gördüğüm en kötü federasyon diyebilirim. Zaten tarihinin en düşük oyuyla seçildiler. Bir an önce gitmeleri gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 14:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammed Ali Çelebi
Muhammed Ali Çelebi - 3 hafta Önce

Herşey kupa değildir. Türkiye'de bu iş artık iyice laçkalaştı. Ali Koç düzgün bir adam. Bir Fenerli olarak daima minnet ve şükran duyacağım...

Bayko
Bayko - 3 hafta Önce

Bu TFF bütün bunlar olurken hala o koltuklarda oturmaları büyük pişkinlik, yüzsüzlük. FB başkanı terör estiriyor, GS' a TFF' ye hatta bu meydan okuma taraftarı arkasna alarak devlete meydan okumaktır bu. FB paravan FB yi kullanarak yapıyor bunu. Amacı FB şampiyonlugu falan degil. Yoksa FB Başkanlıgına falan ihtiyacı yok bunun FB bahane devlete meydan okumak şahane bütün mesele budur.

Bayko
Bayko - 3 hafta Önce

Ali Koç bunuları yapmakla aslında devlete meydan okuyor. FB şampiyonlugunu falan düşünmüyor taraftarı kışkırtıyor amacı kaos ortamı yaratmak bunun. Oyuncularına ceza bile veremeyen bir federasyondan ne bekliyorsunuz. Hala TFF nin koltugunda nasıl oturuyorlar anlamıyorum ben.

Bayram
Bayram - 3 hafta Önce

İyi Erman hocam oldu olacak bordo berelileri yıkalım fb gs maçına yürü git saçmalama milletin işi gücü bitti senin maçının derdine düşecek başka işinizmi yok :)

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 3 hafta Önce

Hayatında görmediği ilğiyi görüyor her gün TV ve gazetelere çıkıyor niye gitsin ki? Ancak kovulur veya bir telefon gelir o zaman gider. FLO bununmuş kim biliyor idi ama şimdi herkes biliyor. Hayatının en büyük reklamını yaptı ve yapıyor.

Doğrucu Davut
Doğrucu Davut - 3 hafta Önce

TFF bu kadar yüzsüzlüğü ve vurdum duymazlıği kimden öğrendi acaba?Onu kim getirdi oraya işte hamisi ,komutanı O.Nokta.