Erman Toroğlu: "Fenerbahçe'de değil de Galatasaray olsa Icardi ile neler yapar, Türkiye'de onun gibi ikinci adam yok"

Fenerbahçe'nin lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı açılmaması için her şey yapılıyor.

Erman Toroğlu: "Fenerbahçe'de değil de Galatasaray olsa Icardi ile neler yapar, Türkiye'de onun gibi ikinci adam yok"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Ankaragüü maçının ardından skandal penaltı kararı ve Arda Güler ile ilgili Galatasaray yorumlarından bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ARDA GÜLER'İN GALATASARAY'DA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜN"

"Arda Güler'in Galatasaray'da olduğunu düşünün. Icardi ile falan, düşünebiliyor musun? Oyuncular birbirini oynatır çünkü. Arkadaşları ne yaptığını anlayamıyor. Fenerbahçe sezon sonu elinde tutamayacak gibi duruyor.

"İKİNCİ BİR ADAM YOK"

"Bak ne kadar net söylüyorum; Arda Güler kadar futbol topunu iyi kullanan ikinci bir adam yok Türkiye'de! Görürsünüz Avrupa'da nerelerde oynayacak."

"BÖYLE UCUZ PENALTI GÖRMEDİM"

"Hayatımda böyle ucuz penaltı görmedim. Ben buna penaltı vermem hocam. Aynısını Fenerbahçe takımının aleyhine ver bakalım ne olacak."

"ARAO'NUN POZİSYONUNA VERMİYORSAN BUNA DA VERMEYECEKSİN"

"Willian Arao'nun yaptığı hareket, İrfan Can'ın pozisyonuna göre daha net. Willian Arao koşan adamı itiyor çünkü. Willian Arao'nun pozisyonuna penaltı vermiyorsan, son dakikadakine de vermeyeceksin. Ankaragücü 1-0 galip. Dakika 86. 1-1. Ee?"

"KENDİSİNİ YERE ATIYOR"

"Ankaragücü futbolcusu dokunuyor, İrfan Can Kahveci kendisini yere atıyor. Ben bu pozisyona penaltı vermem. Aynı dokunmayı Arao, Ankaragücü futbolcusuna yapıyor, ona vermedi penaltıyı. Size daha çok görev verirler! Sizi daha çok ödüllendirirler Atilla Karaoğlan!" ifadelerini kullandı.

Kaynaki: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 14:00
YORUM EKLE