Erman Toroğlu'ndan şampiyonluk göndermesi! "Totem yapıyor, rakip hocaya yönelik açıklama yapma"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk rekabeti kıyasıya bir şekilde sürüyor.

Erman Toroğlu'ndan şampiyonluk göndermesi! "Totem yapıyor, rakip hocaya yönelik açıklama yapma"

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, İSMAİL KARTAL'A GÖRE ÖNDE"

"Futbolcu ve antrenör tecrübesiyle Okan Buruk, İsmail Kartal'a göre önde. Fenerbahçeli futbolcular sakatlanıyorsa sorun, ya yapılan antrenmanlardan dolayı teknik ekipte ya da doktorlardadır."

"BEYAZ KAZAK GİYİP TOTEM YAPIYOR"

"Okan Buruk, İsmail Kartal'a göre daha iyi netice alıyor. Yaptığı değişiklikler skora direkt etki ediyor. İsmail Kartal ne yapıyor? Beyaz kazak giyip totem yapıyor. Böyle ilerleyemezsin. Rakip hocaya yönelik açıklama yapma, sen kendi takımına bak."

"FUTBOLDA HER ŞEY MÜMKÜN"

"Galatasaray'ın maçları, Fenerbahçe'nin maçlarına göre bir tık daha rahat gözüküyor. Galatasaray, bu puan farkıyla önde giderse Rams Park'ta gerginlik yaşayacak takım yine Galatasaray olur. Çünkü 'Ya kaybedersem' düşüncesi oluşacak. Kadıköy'de Galatasaray şampiyon oldu, tersi oluşabilir mi? Futbolda her şey mümkün."

"ICARDI, HALA ESKİ ICARDI DEĞİL"

"Mauro Icardi, 19 gol attı ama hala eski Icardi değil. Yanındaki adamlar, onu çok iyi besliyor. Icardi, Alanyaspor'un forvetinde oynasaydı Galatasaray'a karşı skoru 2-0 yapmıştı. Dzeko ve Icardi arasındaki gol krallığı çok önemli ama krallıklar değil, şampiyonluklar hatırlanır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 19:02
YORUM EKLE