Ertem Şener: "Galatasaray'daki geleceğini belirleyecek, bence iki tarafın da tahammülü kalmadı"

Galatasaray, şampiyonluğa doğru ilerlerken Fenerbahçe'de kaos ortamı yaşanıyor.

Ertem Şener: "Galatasaray'daki geleceğini belirleyecek, bence iki tarafın da tahammülü kalmadı"

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY SUSUYOR, FENERBAHÇE KAVGA EDİYOR"

"Bakın hep Mauro Icardi, Edin Dzeko, İsmail Kartal, Okan Buruk diyoruz ama biraz da saha dışına bakalım. Galatasaray susuyor, Fenerbahçe kavga ediyor. Galatasaray'da herkes kenetlenmiş durumda."

"FENERBAHÇE, ÇOK FAZLA DAĞILIYOR"

"Fenerbahçe'nin Divan Kurulu Başkanlığı seçimi oluyor, her gün başka bir gündem okuyoruz. Yok Vefa Küçük onun adayı, yok Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım'ın adayı. Galatasaray'ın Divan Kurulu Başkanı'nın adını bile bilmiyorum. Bu anlamda Fenerbahçe çok fazla dağılıyor. Konsantrasyon dışında her şeyi yapıyorlar. Daha bugün böyleyse şampiyonluk gittikten sonraki başkanlık seçim sürecini düşünemiyorum."

"OKAN BURUK UYUYMAMIŞTIR"

"Adana Demirspor maçından bir gece önce Okan Buruk uyumamıştır. Çünkü Adana Demirspor, Galatasaray'a farklı bir taktikle çıkacak. Her zaman alışagelmiş Yusuf Sarı ve Emre Akbaba'yı görmeyeceğiz. Başka oyuncular oynayacak. Eğer Galatasaray bu deplasmandan 3 puan alırsa yarış tamamiyle kopar."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK"

"Kerem Aktürkoğlu'nun kritik haftaları başlıyor. Kalan maçlarda göstereceği performans geleceğini belirleyecektir. Ne taraftarın ne de Kerem Aktürkoğlu'nun bence tahammülü kalmadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 00:22
YORUM EKLE