Ertem Şener: "Galatasaray yönetimine sesleniyorum, ikisini de bir yere bırakmayın"

Galatasaray, şampiyonluk yolunda dolu dizgin ilerlerken Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup ederek Fenerbahçe'ye gözdağı verdi.

Ertem Şener: "Galatasaray yönetimine sesleniyorum, ikisini de bir yere bırakmayın"

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"KEREM DEMİRBAY, KAPTAN OLMAYI HAK EDİYOR"

"Kerem Demirbay maçın yıldızıydı. İlk golü bana Kevin de Bruyne'nin Premier Lig'de attığı golleri hatırlattı. Bence Muslera'dan sonra kaptan olmayı hak ediyor. Çok ilginç bir karakter."

"MERTENS VE MUSLERA'YI BİR YERE BIRAKMAYIN"

"Buradan Galatasaray yönetimine sesleniyorum, ne yapıp ne edin Mertens ve Muslera'yı bir yere bırakmayın. İkisi de takımda kalmalı."

"EYÜP AYDIN, ŞANS BULABİLİRDİ"

"Maç zaten erkenden kopmuştu. Okan hocadan Ndombele yerine Eyüp Aydın hamlesi beklerdim, şans bulabilirdi."

"GALATASARAY, FENERBAHÇE'DEN AVANTAJLI"

"Galatasaray'ın fikstür avantajı var. İstanbul dışına çok fazla çıkmayacak. Sadece 3 kere uçağa binecek. Fenerbahçe'nin ise Avrupa fikstürü ve 3 derbisi var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2024, 12:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.horuz
S.horuz - 2 ay Önce

Galatasarayın kaliteli ayaklarıvar birebirde adam eksiltme ve kanatlardan gelen rakibe yolu kapatma olsa yani savunmada kontra yemese Avrupa'daki takımlar kanatları kapalı tutup kompak hücum yapıyor defansın geri dörtlüsünü bozmadan oynuyorlar ama Okan hocada bunların hiçbirine rastlanmadı

Ahmettopal
Ahmettopal - 2 ay Önce

Kaos çıkartmaya çalışan bir Ertem Şener Galatasarayda o işler öyle yürümüyor bizde kıdem önemli sen git besikbahcene yorum yap