Evren Turhan: "Galatasaray hemen açıklasın, herkes görüyor"

Galatasaray'da hareketli bir gündem yaşanmaya devam ediyor.

Evren Turhan: "Galatasaray hemen açıklasın, herkes görüyor"

Galatasaraylı yorumcu Evren Turhan, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Turhan'ın açıklamaları şu şekilde:

-İÇERİDEN HERKES BİLGİ AKTARIYOR-

"Okan Buruk hocanın Florya’ya hakim olması şart, içeriden herkes bilgi aktarıyor basına ve yönetime. Bu Galatasaray’a zarar veriyor. Yönetimden maça giden kimse yok mu? Hakemler hakkında hemen orada cevaplasın her şeyi, tepkiyi göstersin."

-KEŞKE SEZON BAŞINDA YAPABİLSEYDİN-

"Maritz Volz İstanbul’a gelmiş, göreve başlamış iddiaları var. Okan Hocam, kendin keşke sezon başı yardımcı hoca konusunda hamleni yapabilseydin. Bak şimdi neler diyecekler, neler olacak."

-OKAN HOCAYA SAHİP ÇIKIN-

"Dursun Özbek ve Erden Timur yönetimine güveniyorum ama Okan hocaya sahip çıkın, medya ile ilgili hocayı her şeye sokmayın, siz sorumluluk alın, Okan hoca sahaya odaklansın."

-HER ŞEY TRANSFER YAPMAKLA OLMUYOR-

"Dursun Başkanım, Erden Timur’la konuşun lütfen. Her şey transfer yapmakla olmuyor bizim ülkede. TFF ve basınla ilgili de anında hamleler lazım. Maç sonu ve sonrası konuşmak lazım, haklılığınızı ortaya koymanız lazım. Devamlı Okan Buruk hakemler hakkında açıklama yapmasın ,işine odaklansın."

-HEMEN AÇIKLAMA YAPIN-

"Yabancı hoca ile ilgili görüşmeler yapılıyor iddiaları var. Erden Timur veya kimse basınla ilgili yetkili(yok öyle biri) hemen açıklama yapsın resmî sayfadan, yoksa başarı beklemesinler. Okan hoca, takım, oyuncular ve herkes görüyor, izliyor her şeyi."

-BU ALGI NEDEN?-

"Okan hoca çocukluk arkadaşım. U14 milli takımdan başlayarak bütün katogorilerde ve Galatasaray’da beraber yol aldık. Yabancı hoca iddiaları nerden çıkıyor, kim servis ediyor bunları? Takımın 1 maçı eksik ve rakipleriyle 1 puan var. Neden bu algı, kim zarar veriyor Galatasaray’a? ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2022, 18:49
YORUM EKLE