Evren Turhan: "Kimsenin gözü kör değil, çok basit bir şey söyleyeceğim, Mauro Icardi'nin..."

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk rekabeti kıyasıya devam ederken gündem saha dışı olaylarla çok yoğun geçiyor.

Evren Turhan: "Kimsenin gözü kör değil, çok basit bir şey söyleyeceğim, Mauro Icardi'nin..."

Galatasaray, Süper Lig'de durdurulamaz ilerleyişi Fenerbahçe cephesinin mücadeleyi saha dışına çekmesine neden oluyor.

Sürekli algı operasyonları ve saha dışı açıklamalarla gündem yaratan Fenerbahçe'nin mağdur rolünü oynaması da dikkat çekiyor.

Galatasaraylı yorumcu Evren Turhan, GSTV'de gündemle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Turhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"AZİZ YILDIRIM BİLE SENİN YANINDA DURMADI"

"Ali Koç sürekli 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' diyor. Seni kim şampiyon yapmayacak? TFF destekliyor, zaten VAR arkanda. Orada güzel bir organize kurulmuş. Son dakika penaltılarla işi bitiriyorsunuz. Biz başka maçlar mı izliyoruz? Aziz Yıldırım bile senin yanında durmadı. Yalan ve algılarla tüm tuşlara basıyor."

"KİMSENİN GÖZÜ KÖR DEĞİL"

"Özellikle bu sezon VAR kararlarına bakın. Hep Fenerbahçe'nin arkasında duran işlere imza atıyorlar. Kimsenin gözü kör değil. Çok basit bir şey söyleyeceğim, Icardi'nin Kadıköy'de penaltısı verilmedi, belki o penaltı verilse bugün Fenerbahçe yarıştan kopacaktı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 00:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selanik Göçmeni T. C
Selanik Göçmeni T. C - 1 ay Önce

Hayatım boyunca çok Ali isminde eşim, dostum, akrabam var ancak KOÇ kadar ağlak başarısızlığına kılıf arayan başkalarının başarısını kıskanan algı yaratan yalı çocuğu kadar ağlayanı görmedim, çok hazımsız kişilik.

S.horuz
S.horuz - 1 ay Önce

Günümüz futbolunda alan savunmasının zaafı çok rakibe yakın mudaeleler baskı şart hele kanatları boş bırakan Galatasaray taktik olarak orta saha yok ve hücumda çok ileride rakibe gömülü hareket alanını daraltıyor sonuç olarak sezon başından beri hep hep diziliş taktik hatası her maç aynı zorlanma etkisi

Cemal Mızrak
Cemal Mızrak - 4 hafta Önce

Evren Turhan la aynısını düşünüyorum. Demekki bende GS li imişim.