"Galatasaray'a gelirsem 4 yıllık sözleşme isterim"

Devre arası transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray, milli sol bek Rıdvan Yılmaz için harekete geçti.

"Galatasaray'a gelirsem 4 yıllık sözleşme isterim"

Galatasaray'da sol bek transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Bu bölgedeki ilk tercihi Bradley Locko olsa da Brest'in 13 milyon Euro'luk bonservis bedeli beklentisi sonrasında alternatiflere yönelen sarı kırmızılılar, Rıdvan Yılmaz için kolları sıvadı.

RANGERS, SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMAK İSTİYOR

Galatasaray, Temmuz 2022'de Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan milli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor. 

RIDVAN'IN ÖNCELİĞİ AVRUPA

İskoç ekibiyle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan ve adaptasyon sürecini atlattığını düşünen Rıdvan Yılmaz'ın ise önceliği kariyerine Avrupa'da devam etmek.

4 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR

Sezon başında yaşadığı sakatlığın etkilerini Eylül sonu itibarıyla atan ve son maçlarda 11'e yerleşen Rıdvan Yılmaz, kiralık tekliflere sıcak bakmıyor. Rangers ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu, Türkiye'ye dönmesi durumunda yine aynı süredeki 4 yıllık kontrat talebinde bulunuyor.

GALATASARAY'DA YABANCI OYUNCU KURALI BEKLEYİŞİ

Devre arasında bonservis bedeli için yüklü bir harcama yapmaya yanaşmayan Galatasaray'da kafaları karıştıran diğer bir mevzu ise yabancı oyuncu kuralı... Yabancı oyuncu kuralı uygulamasında değişikliğe gidilme ihtimalinin her geçen gün ağırlık kazanması sonrasında transferdeki rota yeniden yabancı oyuncuya dönebilir.

Kaynak: Çağatay Çelik / Habertürk

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 19:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 5 ay Önce

Solbek sorunu Ridvan Yilmaz ile de çözülmez. Ikili mücadelerde zayif kalan bir oyuncu. Defans yönü zayif. Solbek için atletik, kuvvetli ve süratli bir oyuncu bulunmalı.

Ayhan Y.
Ayhan Y. @Hüseyin Han - 5 ay Önce

Var ya. Angelino

Mehmet ufak
Mehmet ufak - 5 ay Önce

Ridvani alacaginiza barış alperle devam edin Rıdvan iyiyse neden milli takımda yok akıllı olun

Forza Cimbom
Forza Cimbom - 5 ay Önce

Ya arkadaş ne Rıdvan' i hala akıllanmadik mi? O bölgeye alınacak futbolcu kesinlikle fizik olarak üstün, atletik ve boyu kısa olmayan hava yollarında da etkili savunması kuvvetli bir topcu olmalı. Yerli pasaportu taşıyan böyle bir oyuncu yok. Kesinlikle bu kriterlere uyan yabancı bir topcu bulunmalı. O kadar scout ekibi varken bulamıyor musunuz bir tane. Hala Rıdvan diyorlar ya. Alın iki sene geçmeden üstüne maaş verip başka takıma kiralamaya çalışın bıktık artık bu senaryodan.

Tahsin
Tahsin - 5 ay Önce

En son alınacak transfer

Galatasaray
Galatasaray - 5 ay Önce

Rıdvan angelinodan Bi artısı yok aynı kalibrede oyuncular

Basicman
Basicman - 5 ay Önce

Allah aşkına gerçek olamaz herhalde yani başka adam kalmadı mı 2 ay sonra göndereceğiz diye uğraşacak siniz neden neden...?

Adnan ürdüç
Adnan ürdüç - 5 ay Önce

Rıdvan yılmaz geleceğin yıldızı olur bana göre öğledor

Karamehmet
Karamehmet - 5 ay Önce

Angelinodan farkı yok bir de 4 yıllık sözleşme istiyor gelmesin bence