Hikmet Karaman: "Babası, 'Her kulübe gittik, kimse almıyor' diyor, iki sene top oynamamış, şimdi helal olsun"

Galatasaray, 6 puan farkla Fenerbahçe'nin önünde liderliğini sürdürüyor.

Hikmet Karaman: "Babası, 'Her kulübe gittik, kimse almıyor' diyor, iki sene top oynamamış, şimdi helal olsun"

Sports Digitale Youtube kanalında Hikmet Karaman, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Hikmet Karaman, Kayserispor maçında gola tan Milot Rasgica ve Kerem Aktürkoğlu ilgili konuştu ve Fenerbahçe kıyaslaması yaptı.

Karaman'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE, BUNLARI YAPAMIYOR"

"Rashica'yı tebrik etmek gerekiyor. Icardi'den topu aldı, sürdü, gitti, çok iyi bir vuruş yaptı. Galatasaray bunları yapıyor. Çok iyi bir pas var ve ekstra bir vuruş var. Fenerbahçe de pozisyona giriyor ama bir türlü etkili vuruşlu yapamıyor. Galatasaray'da Icardi, Rashica, Kerem, Mertens, Oliveira yapıyor."

"MERTENS, KEREM'E BIRAKIYORSA İŞTE BÜYÜKLÜK ODUR"

"Kerem Aktürkoğlu'nun frikiğinde top mükemmel bir yere gidiyor. Gerçekten çok mükemmel bir vuruş. Mertens gibi bir oyuncu olmasına rağmen topun başına geçmeyip Kerem'e bırakıyorsa işte büyüklük odur."

"KEREM'E HELAL OLSUN"

"Kerem Aktürkoğlu'nu tebrik etmek gerekir. Başakşehir'de iki sene top oynamamış, iki senesi boşa geçmiş. Böyle bir şey olur mu? Kerem'e halal olsun. O iki seneden sonra Erzinspor'a gitti. Babası, 'Her kulübe gittik, kimse almıyor' diyor. Oynamadığı için kisme ilgilenmemiş. Ne kadar hata yapabiliyoruz, ilgilenmiyoruz. Niye? Oynamamış... Bir bakalım, bir görelim, gelsin. Başakşehir'i de anlamıyorum. Çocuk orada o iki seneyi niye öyle geçirmiş? Yazık. Böyle kaybolan çok gençlerimiz varsa bizim hatamız. Kerem gibi bir oyuncuyu şimdi nereden bulacaksın?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 18:50
YORUM EKLE