İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da kahraman olacak bir oyuncu, saygım büyük"

Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da kahraman olacak bir oyuncu, saygım büyük"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Çaykur Rizespor - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ELEŞTİRMEM HAKSIZLIK OLUR"

"Hafta sonunda öyle bir maç oynadı ki Galatasaray, her yönüyle üst seviyedeydi. Fiziksel, duygusal ve mücadele tarafı... 60 dakika boyunca Bayern, Bayern Münih olalı böyle zulüm görmedi. O maçtan sonra bu maç çok kolay bir şey değil. Dolayısıyla bugün hocanın ve öğrencilerinin oyuna bir eleştiri getirirsem haksızlık edeceğimi düşünürüm."

"GALATASARAY, BUNU BAŞARDI"

"Bu maç özelinde önemli olan bir şey vardı, o da kazanmak. Galatasaray da bunu başardı. Uzun lig maratonunda kötü oynadığınız zaman, istediklerinizi yapamadığınız zaman da kazanmanın ne kadar değerli olduğu aşikar."

"İKİ TAKIM ARAYI ÇOK AÇTI"

"Ligde iki takım arayı çok açtı. Galatasaray ve Fenerbahçe arayı çok açtı. Rizespor dinlenmiş bir takım, tamamen Galatasaray'a motive olmuş, son maçlarda iki takım arasında maçlar olaylı geçmiş. Rizespor'un yüzde 100 motivasyonla çıktığı maça bakıyorsun, en iyi oyununu ve mücadelesini bile etse yetmiyor. Gene kaybediyorsun."

"TORREIRA'NIN O KADAR KOŞMASINI ANLAYAMADIM"

"Bayern Münih maçında 90 dakika boyunca o kadar performans gösterip bugün de Torreira'nın o kadar koşmasını ben anlayamadım. Buna can dayanmaz."

"GAALATASARAY, İYİ İŞLER YAPIYOR"

"Şampiyonlar Ligi ve lig olmak üzere bu kadar zorlu bir süreçte Galatasaray takımının iyi işler yaptığını görüyorum. Skorlar bunu gösteriyor."

"KEREM'E SAYGIM BÜYÜK"

"Kerem Aktürkoğlu, her ne kadar gol kaçırdığı için eleştirilse de ortaya inanılmaz bir mücadele koyuyor. Mücadelesine saygım büyük. Girdiği pozisyonların üçte birini falan atsa kahraman olacak bir oyuncu."

"ZIYECH'TEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ"

"Ziyech yeni yeni oynuyor. Ondan da çok şey bekliyoruz. Bugün daha yeni 45 dakika oynadı. Ndombele de yok ortalıkta. Onu da bekliyoruz. Torreira, Kaan, Boey, Icardi iyi işler yaptı. Biraz yük bindi bu isimlere."

"ZAHA'DAN HALA BEKLENTİLERİMİ ALAMADIM"

"Ben bir futbolsever olarak Zaha'dan hala Premier Lig performansı bekliyorum. O görüntüyü daha görmedim. Hala Zaha'dan beklentilerimi alamadım."

"TETE, FENA İŞ YAPMIYOR"

"Tete bir iyi bir kötü. Sonradan girdiği maçlarda fena iş yapmıyor. Bugün de fena değildi."

"OLIVEIRA'NIN KIZGINLIĞI VAR GİBİ DURUYOR"

"Sergio Oliveira yedek kalmaktan mutsuz. Oyuncunun işi sahada cevap vermektir. Bugün gol attı. Gol sonrası ruh haline baktığımız zaman da kırgınlığı, kızgınlığı var gibi duruyor."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2023, 15:05
YORUM EKLE