Kaya Çilingiroğlu: "Erden Timur'a ben söylesem beni TRT'den kovarlar, Angola'da bile bu rezillikler yaşanmaz"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali öncesi tartışmalar sürüyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Erden Timur'a ben söylesem beni TRT'den kovarlar, Angola'da bile bu rezillikler yaşanmaz"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Süper Kupa gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMALARI KÖTÜ ETKİ BIRAKIYOR"

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' diyor. Sen bunu dersen futbolculara da teknik direktörüne de kötü bir etki bırakırsın. İsmail Kartal'ın kendisi de zaten 'Beni içeriden de desteklemiyorlar' diye itiraf etmiş. Şimdi bir Okan Buruk'un duruşuna bak, bir de İsmail Kartal'a bak. Yönetimlerin açıklamaları işte sahaya tesir ediyor."

"RAKİPLERE BÜYÜK SAYGISIZLIK"

"Ligin bitimine 8 hafta kala Olağanüstü Genel Kurula ne gerek var? Zarar ediyorsun veya etmiyorsun Türkiye Kupası'nı bu kadar aşağılamanın ne anlamı var? Yayıncı kuruluşta çalışanlar var, TFF'de çalışan görevliler var, bence onlara haksızlık yapılıyor. Belki 2. Lig, 3. Lig'den gelen takımlar seninle maç yapıp oyuncu satacak. Rakiplere de büyük saygısızlık."

"BENİ TRT'DE KOVARLAR, ANGOLA'DA BİLE BU REZİLLİKLER YAŞANMAZ"

"Ali Koç'un Erden Timur'a söylediği sözleri ben söylesem beni TRT'den kovarlar. Gerçekten şaka gibiyiz. Yok U19 Takımı ile çıkacaklar, yok ligden çekilecekler... Hangi Avrupa ülkesinde bunlar var? Afrika'da futbol olmayan Angola'da bile bu rezillikler yaşanmaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 15:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selahattin şahin
Selahattin şahin - 3 hafta Önce

Kaya çilingiroğlu'nun söylediklerine tamamen katılıyorum. Sen büyük bir klübün başkanısın ve büyük bir holdingin sahibisin. Tıpkı cahil bir insan gibi beyanlar verip insanları geriyor. Başka Türkiye yok. Yakışmıyor. Yazık çok yazık.

A Kiraz
A Kiraz - 3 hafta Önce

Uğur Dundar gibi herkesin cok sevdigi bir zamanlarin korkusuz silahsoru sayin Ali koca hak veriyorsa
Söyleyecek bir şey yok
Kına yakın gs forması giyen kiz çocuğuna saldirdilar

Tahsin Artokça
Tahsin Artokça - 3 hafta Önce

Ali baskan şimarik çocuk gibi davraniyor

Sinan Baytemur
Sinan Baytemur - 3 hafta Önce

Ali koçun derdi ne FB ne futbol. Ali koç milleti birbirine düşürmeye çalışıyor. Hakemin dövülmesi, trabzonda seyircinin sahaya inmesi, 14 ysşında kuz çocuğuna saldırıması hepsi Ali koç ve yönetimğnin eseridir.

Yıldırım Savaştürk
Yıldırım Savaştürk - 3 hafta Önce

Anlaşılmadık bir şekilde Fenerbahçe sevgisi belirdi bazılarında Trabzon Fenerbahçe davasından çıktı bı anda Galatasaray Fenerbahçe davsına döndü sizler ne yaparsanız yapın Galatasaray sizin oyununuza gelmez hiç kimse yalakalıkla üç kağıtçılık bir yere varamaz buna fener dalkavukluğu yapanlarda dahil

penaltibahçe
penaltibahçe @Yıldırım Savaştürk - 3 hafta Önce

65 macta 52 penalti der susarım buna ragmen hakemler fenere karşi karar veriyolarmis acaba fenerin lehine karar verseler kac penalti olacak ezikligin doruk noktasindalar

M. Ç
M. Ç - 3 hafta Önce

Ali koç kendi.başarısızlıgına kılıf hazırlıyor. hepsi bundan ibaret

Arif. Dursun
Arif. Dursun - 3 hafta Önce

Gs. Şampiyon

......
...... - 3 hafta Önce

Buraya yorum yapan arkadaşlar hepiniz aynısınız kaya çilingiroğlu dahil fenerbaçeyi suçlu göstermeye çalışıyorsunuz fenerbahçe madurdur