Kerem Aktürkoğlu'ndan tepkilere cevap geldi!

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag maçında tribünlerden tepki gören Kerem Aktürkoğlu, yakın çevresine dert yandı.  

Kerem Aktürkoğlu'ndan tepkilere cevap geldi!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile 2-2 berabere kaldığı maçta oyundan çıkarken taraftarlar tarafından ıslıklanan Kerem Aktürkoğlu, yakın çevresine dert yandı.

Sarı kırmızılı oyuncu, hem maç esnasında hem de karşılaşmanın ardından sosyal medya üzerinden kendisine gelen sert tepkilerle ilgili üzüntü yaşadı.

Aktürkoğlu, yaşanan olaylarla ilgili şunları söyledi:

"BEN BUNLARI HAK ETMEDİM"

"Her maçta maksimum performansı göstermeye çalışıyorum. Futbolda inişler, çıkışlar var. Elbette gol de atarak takımıma yardımcı olmayı çok istiyorum. Yapıcı eleştirilere her zaman açığım ama özellikle hakaret edilmesini doğru bulmuyorum. Gelen bu tepkileri hak etmiyorum" dediği öğrenildi.

TEKNİK HEYET GÖRÜŞME YAPTI

Galatasaray'da teknik ekibin de Kerem Aktürkoğlu ile yüz yüze görüşüp moral verdiği gelen haberler arasında.

AVRUPA'DAKİ 7 MAÇTA OYNADI

Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde Galatasaray'da öne çıkan isimlerden biri olan ve 7 karşılaşmada görev alan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, takımına 1 gol, 2 asistlik skor katkısı yaptı.

Kaynak: Takvim

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2023, 01:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bahri okkalı
Bahri okkalı - 8 ay Önce

Adam gibi oyna hep ben atayım dersen egoist olursun hep sen takım kurtaramazsın birde pas ver