Kutlu Akpınar: "Galatasaray, Fransa'dan bir 8,5 numarayı izliyor, Erden Timur'un görüşme yapacağını duydum"

Galatasaray'da iç ve dış transferde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray, Fransa'dan bir 8,5 numarayı izliyor, Erden Timur'un görüşme yapacağını duydum"

Galatasaray muhabiri Kutlu Akpınar, Eski Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Akpınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KAAN AYHAN, SON YILLARDA YAPILMIŞ EN İYİ TRANSFER"

"Okan Buruk her büyük maça dokunuyor. Rakip camiaların moralini bozan sonuçlar alıyor. Bence en kritik hamle Kaan Ayhan'dı. Kaan Ayhan son yıllarda yapılmış en iyi, en verimli transfer!"

"ZAHA'YA İNGİLTERE'DEN TEKLİF VAR"

"Zaha'ya İngiltere'den teklif var. Ancak Zaha takımda kalıp taraftarın sevgisine katkı vermek istiyor."

"KİMSENİN NE MAAŞ NE DE PRİM ALACAĞI YOK"

"Galatasaray'da kimsenin ne maaş ne de prim alacağı yok. Herkesin maaşı ve primi ödendi. Sezon içerisinde 1 aylık bir gecikme oldu o kadar."

"GALATASARAY'IN AÇIKLAYACAĞI İLK TRANSFER SOL BEK OLACAK"

"Galatasaray sezon başı da Rıdvan Yılmaz'ı istedi. Okan Buruk'un şu an sol bek listesinin ilk sırasında Rıdvan Yılmaz yer alıyor. Rıdvan da gelmek istiyor. Galatasaray kiralamak istiyor, Rangers bonservisi ile vermek istiyor. Angelino konusu çözülürse Galatasaray'ın açıklayacağı ilk transfer sol bek olacak."

"ANGELINO KALMAK İSTİYOR"

"Angelino Ajax ile anlaşamadı. İtalya'dan isteyen kulüpler var. Angelino bu süre zarfında yönetimle görüştü ve gerekirse maaşında indirim yapabileceğini belirtti. Ayrıca Angelino, Leipzig'e de 'Bonservisimi düşürün' baskısı yaptı. Oyuncu Galatasaray'da kalmak istiyor."

"GALATASARAY, FRANSA'DAN BİR 8,5 NUMARAYI İZLİYOR"

"Kamada ve Pasalic ihtimali zor. Galatasaray, Fransa'dan bir 8,5 numarayı izliyor. Erden Timur'un bu oyuncuyla ilgili bir görüşme gerçekleştireceğini duydum. Ama önce bazı oyuncularla yollar ayrılacak."

"GALATASARAY, SACHA BOEY İÇİN 20 MİLYON EURO İSTİYOR"

"Sacha Boey için sene başında Sheffield United resmi bir ilgi mektubu gönderdi. Galatasaray oyuncu için 20 milyon Euro üstü bonservis istiyor ve keş istiyor. Galatasaray aldığı bonservisin %15'ini Rennes'e verecek."

"BARIŞ ALPER YILMAZ ŞİMDİ DEĞİŞTİ"

"Barış Alper Yılmaz eskiden kafasını kaldırmadan orta yapıyordu. Şimdi değişti. Bunda Leo Dubois'in katkısı çok büyük. Geçen sezon birlikte çalıştıklarında özel olarak ilgilendi." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024, 11:22
YORUM EKLE