Levent Tüzemen: "Fenerbahçe'ye gitti ama Galatasaray, çok daha güçlü birini alacakmış"

Galatasaray'da kadro planlaması ve maçların hazırlıkları yapılmaya devam ediliyor.

Levent Tüzemen: "Fenerbahçe'ye gitti ama Galatasaray, çok daha güçlü birini alacakmış"

Sabah Gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, Glatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCANIN ELİ RAHATLAYACAK"

"Okan hocanın bilgi ve birikimine güveniyorum, transferlerle taşlar yerine oturduğunda Okan hocanın da eli rahatlayacak, Galatasaray da istikrarlı kadroya kavuşup daha kaliteli bir performans sergileyecektir."

"FLORYA'YA DÖNERSE OKAN HOCA RAHATLAR"

"Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur'un Okan hoca konusunda bir güvensizliği yok. Okan hoca geçen sezon şampiyon olurken yanında kim vardı? İrfan hoca ve yardımcıları ile başarıyı yakaladı. Şampiyonluk sezonunda Okan Buruk'un yardımcıları arasında Moritz Volz vardı. Bunun 4 ana görevi vardı: 1- Maç analizi yapıp, rapor hazırlıyor. 2- Yapılacak çalışmaların programlanmasında görev alıyor. 3- Genç futbolcularla özel olarak ilgileniyor. 4- Performans artırıcı teknikler uyguluyor. Volz Florya'ya dönerse Okan hoca rahatlar, dönmezse aynı kalitedeki bir yardımcı getirilebilir."

"GALATASARAY, FRED'DEN ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR TRANSFER YAPACAK"

"Erden Timur'un orta sahayı güçlendirecek ve Torreira'yı rahatlatacak güçlü bir ismi getirmenin son aşamasında olduğunu duydum. Galatasaray belki Fred'i alamadı ama iddiaya göre gelecek oyuncu Fred'den çok daha güçlü olacakmış. Galatasaray  10 numara aramıyor çünkü o bölgeyi Ziyech ve Mertens ile kullanmayı düşünüyor."

"EN KISA ZAMANDA VAZGEÇİLMELİ"

"3 yerli oynatma zorunluluğunu çok saçma buluyorum. Bu planın uygulanmasında TFF Yöneticisi, benim çok değer verdiğim Hamit Altıntop'un olduğunu öğrendim. Oysa yıllar evvel Almanya bunu denemiş, bir sonuç alamamış ve vazgeçmişti. Alman ekolünden yetişmiş Hamit'in '3 yerli oynamalı' ısrarının anlamsız olduğunu ve en kısa dönemde vazgeçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sınırların açıldığı global dünyada futbola sınır koymak bana saçma geliyor. G.Saray'da Kerem ve Abdülkerim'in yeri garanti. Boey-Tete-Ziyech-İcardi- Mertens ve yeni gelecek 8 numarayı düşünürsek üçüncü yerliyi monte etmek konusunda Okan hocanın uykuları kaçacak."

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2023, 00:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs
Gs - 9 ay Önce

Umarım yoksa fredi almadığınıza pişman olursunuz.