Mehmet Demirkol: "Bu yeteneklerle Galatasaray'da ilk 11'e giremeyişi benim anlayacağım bir şey değil"

Galatasaray, Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek kritik bir galibiyet elde etti.

Mehmet Demirkol: "Bu yeteneklerle Galatasaray'da ilk 11'e giremeyişi benim anlayacağım bir şey değil"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, 30-40 RASI TUTUK KALDI"

"Galatasaray, hücum yönünde zorlandı. Özellikle 30-40 arası Antalyaspor, üst üste geldi ama Galatasaray soğukkanlı kalabilen bir takım. İkinci viteste kazandılar diyebiliriz."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, MAÇIN YILDIZIYDI"

"Maçın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'ydu. Galatasaray adına ayakta duran tek oyuncuydu. Son 3 yılda takımına büyük katkı sağlıyor."

"ICARDI'NİN EKSİKLİĞİ HİSSEDİLDİ"

"Tete çok dağınıktı. Davinson Sanchez ilk yarı iyi değildi. İkinci yarı Nelsson'la uyum sağlamayı başardılar. Icardi'nin eksikliği hissedildi. Orta sahada baskı olduğu zaman geriye gelip top dağıtabiliyordu. Vinicius bunu yapamadı, Kerem ve Tete geriden gelip top almak zorunda kaldı.

TARTIŞMALI POZİSYONLAR

"Carlos Vinicius kafaya çıktıktan sonra rakibi itiyor, hakeme katılıyorum. İptal kararı doğru. Tete'nin pozisyonunda temas var, bunlara penaltı çalınır. Bence de penaltı. Yarı-otomatik ofsayt sistemine güvenmek zorundayız. Kerem'in ikinci golünde de sıkıntı yok bence."

"KÖHN HEP AYAKTA KALDI, ANGELINO DAĞILIYORDU"

"Her ne kadar güçlü ve hızlı bir oyuncu olsa da savunmada geçilmesi o kadar zor değil ama hücuma çıkmaya başladığında da kontrol edilmesi çok zor bir oyuncu. Bu maçta gördük. Orta kalteisi de yüksek. Savunarak durdurman zor, hücum ederek durdurabilirsin. İlk yarı ve ikinci yarı hep ayakta kaldı. Mental sağlamlığını gösteriyor. Angelino dağılıyordu. Angelino'nun bu yeteneklerle Galatasaray'da 11'e giremeyişi benim anlayacağım bir şey değil. Kadrodaki en yetenekli oyunculardan biriydi ama hiç tutunamadı."

"ICARDI KONUSU BAŞINDAN SONUNA KADAR BENCE SKANDAL"

"Biz maçı izlerken öyle bir şey görmedik, öyle bir şey olduğunu da bilmiyorduk. Resmi olmayan görüntülere güvenilecek bir dünyada yaşamıyoruz. Her görüntü ve sesle oynayabiliyorsun. Dolayısıyla resmi görüntü gerekiyor. Ayırt etmen mümkün değil. Başından sonuna kadar bence skandal. Yeterli resmi görüntü yoksa sevk olmaz. Yeterli görüntü varsa da o zaman 1 maç olmaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 01:47
YORUM EKLE