Mehmet Özcan: "Galatasaray, 10 milyon Euro'nun altında bir rakama transfer edecek"

Galatasaray'ın Arjantinli golcü Mauro Icardi için yaptığı plan ortaya çıktı.

Mehmet Özcan: "Galatasaray, 10 milyon Euro'nun altında bir rakama transfer edecek"

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray Kasımpaşa'yla oynayacağı mücadeleye hazırlanırken, yeni sezonun kadrosuyla ilgili çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

ICARDI BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Attığı gollerle taraftarın gönlüne taht kuran Mauro İcardi'nin yeni sezonda takımda olup olmayacağı Galatasaraylı taraftarın en çok merak ettiği konulardan biri.

Kiralık oynayan Arjantinli yıldız için şimdilik beklemeye geçen sarı-kırmızılı kurmaylar, bir yandan da plan yapıyor.

Devre arasında kadroya katılan Zaniolo'yu parlatıp yaz döneminde 35 milyon Euro'ya satmayı hedefleyen yönetimin, İcardi'nin bonservisini de 10 milyon Euro'nun altında bir rakama PSG'den almak istediği kaydedildi.

KİRALIKLARIN GELECEĞİ NETLEŞİYOR

Transfer edilecek ve takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili bu gelişmeler yaşanırken, Galatasaray bir yandan da başka takımlara kiralanan yıldızların geleceğini de netleştiriyor.

Ara transferde Seferovic ile yollarını ayıran G.Saray, Haji Wright için temas kurdu ancak Antalyaspor'la anlaşamadı.

Kiralık İcardi'de opsiyon bulunmuyor ve Gomis'in sözleşmesi de bitiyor. Nantes'a kiralık giden Mostafa Mohamed'in performansı ise yakından izleniyor.

PAZARLIK YOK, GERİ DÖNECEK

Fransız ekibi, 5 milyon 750 bin Euro öderse Mohamed'in bonservisini alacak. Sezon sonunda golcü ihtiyacı doğacak G.Saray'da Mohamed için izlenecek strateji belli oldu.

Galatasaray'da Icardi takımda kalsa da, takımdan ayrılsa da, Fransa'da 8 gol-5 asistle oynayan Mısırlı forvetin opsiyonu kullanılamazsa Nantes ile bonservis pazarlığı yapılmayacak ve Mohamed geri çağrılacak.

MORUTAN'DA DA AYNI SENARYO

Aynı durum, sezon başında İtalya Serie B takımlarından Pisa'ya kiralanan Rumen yıldız Olimpiu Morutan için de geçerli.

Pisa, Serie A'ya yükselemezse Morutan'ın 5.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu devre dışı kalacak ve Galatasaray'a geri dönecek.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2023, 12:45
YORUM EKLE