Mehmet Yeşil: "Galatasaray haberleri çıkınca çok mutlu oldum, ben de duydum"

Fransa Ligi ekiplerinden Lille ve Süper Lig lideri Galatasaray’la ismi anılan İstanbulspor’un 24 yaşındaki başarılı defans oyuncusu Mehmet Yeşil, hakkındaki transfer iddiaları başta olmak üzere geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Mehmet Yeşil: "Galatasaray haberleri çıkınca çok mutlu oldum, ben de duydum"

Erganispor’da futbola başlayan ve Trabzonspor altyapısına transfer olan Mehmet Yeşil, bordo mavili ekipte profesyonel oldu.

Trabzonspor’da kısa bir süre oynayan Yeşil, 2015-2016 sezonunda sadece Kasımpaşa’ya karşı 45 dakika forma giydi.

Ofspor macerasının ardından yıldızının parlayacağı İstanbulspor’a transfer olan genç savunmacı, İstanbul ekibiyle geçen sene Süper Lig’e yükselme sevinci yaşadı.

Avrupa ve Süper Lig ekiplerinin dikkatini çeken 24 yaşındaki genç savunmacı, Lille ve Galatasaray sorularına da cevap verdi.

“LİLLE KONUSUNDA MENAJERİMLE KONUŞULANLAR, KULAĞIMA GELENLER OLDU”

-Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’in seninle ilgilendiği öne sürülmüş, ancak transferin yetişmediği için anlaşmanın gerçekleştirilemediği haberleri çıkmıştı. Fransa ekibiyle herhangi bir temas oldu mu?

Evet duydum. Çünkü benim orada arkadaşlarım oynuyordu. Yusuf Yazıcı benim çok yakın arkadaşımdır. Orası hakkında bir sürü iyi şeyler söylemişti. Oradaki kulüpten bana bir yetkili ulaşmadı. Menajerimle konuşulanlar, kulağıma gelenler oldu. Benim bildiğim kadarıyla resmi bir şey yok.

“GALATASARAY HABERLERİ ÇIKINCA ÇOK MUTLU OLDUM, DAHA ÇOK PERFORMANS VERİP RESMİYETE DÖKMEK İSTERİM”

- Osman Zeki Korkmaz ayrılmadan önce verdiği röportajda, “Stoperimiz Mehmet Yeşil'i sezon başında birçok Süper Lig kulübü istedi. Hem biz kalıp daha gelişmesini istedik hem de gelen teklifler düşüktü. Mutlaka büyük kulüplerde top koşturacaktır” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Devre arasında Galatasaray’ın seninle ilgilendiğine dair haberler vardı. Sarı kırmızılı ekibin herhangi bir ilgisi veya görüşmesi oldu mu?

Evet Osman hocayla sezon başında görüşüyorduk. Onun da menajer ve scout ekipleri olsun birçok arkadaşı var. O da bana bazen söylüyordu. Dediğim gibi kariyerimde iyi bir sıçrayış yaptıysam onun sayesinde oldu. Galatasaray haberleri çıkınca çok mutlu oldum. Camia ve seyirci olarak Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Resmî bir şey yok ama dediğim gibi duydum. Bu insanı mutlu ve motive eder. Benim çok hoşuma gitti. Tabi ki de bundan sonra daha çok performans verip bunu resmiyete dökmek isterim yani. 

Kaynak: Spor Arena

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2023, 01:48
YORUM EKLE