Metin Karabaş: "Takım arkadaşları baskı yaptı, Galatasaray'da kalacak gibi görünüyor"

Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en çok merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. 

Metin Karabaş: "Takım arkadaşları baskı yaptı, Galatasaray'da kalacak gibi görünüyor"

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, bir yandan yeni sezonun kadrosu için çalışmalarda bulunuyor. Bu anlamda Sarı Kırmızılılar'ın gündemindeki ana konu Dries Mertens'in durumu...

1 SENE DAHA OYNAMAK İSTİYOR

Bu sezon Galatasaray'ın performansıyla fark yaratan isimlerinin başında gelen Dries Mertens, geçtiğimiz gün kariyerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Sarı Kırmızılılar'ın Antalya kampında konuşan Belçikalı yıldız, "Son zamanlarda çok fazla haber çıkıyor. Sanırım 1 sene daha devam edeceğim. Çünkü keyif alıyorum ve sürekli oynuyorum. Burada olabilir, başka bir yerde de olabilir. Neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK, DEVAM ETMESİNİ İSTİYOR

Galatasaray'ın Antalya kampında basın mensuplarıyla bir sohbet gerçekleştiren teknik direktör Okan Buruk da Mertens soruları için ise "Son dönemde takımın en formda ismi. Baktığınızda kaç yaşında olduğunu anlamazsınız. Bence oynayabilecek seviyede. Bu kadar iyi performans insana futbolu bıraktırmaz. Mertens bizim için önemli. Kendisi devam etmek isterse bir hoca olarak Mertens ile olmak isterim." demişti.

MERTENS'E TAKIM ARKADAŞLARINDAN BASKI

Teknik direktör Okan Buruk’un da yardımcı antrenör ve oyuncu olarak kadrosunda tutmak istediği Belçikalı yıldıza bir baskı da takım arkadaşlarından geldi.

KAYITSIZ KALMASI GİBİ GÖRÜNÜYOR

Galatasaray’daki tüm futbolcular tarafından en çok sevilen isim olan Mertens, bu baskıya kayıtsız kalamayacak gibi görünüyor. 

Yurt dışından da transfer teklifleri aldığı belirtilen tecrübeli futbolcunun Cim Bom’da yola devam etmesi için yönetim önümüzdeki haftalarda yeni bir kontrat önerisi sunacak.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2024, 12:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 1 ay Önce

Kalmasını isterim. Allah var adam her şeyini ortaya koyuyor maç boyunca. İyi oyuncu.