"Napoli, Galatasaray'a 20 milyon Euro teklif edecek"

Son 3 sezondur Galatasaray'da takımın yıldızı haline gelen Kerem Aktürkoğlu, dünya devinden gelecek teklifi kabul etmeyi düşünüyor.

"Napoli, Galatasaray'a 20 milyon Euro teklif edecek"

Süper Lig'de son olarak Adana Demirspor'u evinde 2-0 mağlup eden Okan Buruk ve öğrencileri, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Aynı hafta oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde sarı-lacivertlilerin sahadan yenilgiyle ayrılması, puan farkının da açılmasına neden oldu. Şimdiden gelecek sezonu düşünen Galatasaray'da flaş bir ayrılık da yaşanabilir. Takımın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. 

AVRUPA'YA YELKEN AÇIYOR

2020 yazında bedelsiz transfer olduğu Galatasaray'da performansıyla yükselişe geçen ve değerine değer katan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa hayalini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bu sezon sarı-kırmızılılarda şampiyonluk yaşayarak önümüzdeki yaz Avrupa'ya gitmek isteyen milli oyuncunun yeni adresi belli oldu.

NAPOLİ KESENİN AĞZINI AÇTI

İtalyan basınında yer alan habere göre; Kerem Aktürkoğlu için Napoli, Galatasaray'a teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Victor Osimhen'in satışından büyük gelir elde etmeye hazırlanan İtalyan devi, genç oyuncu için kesenin ağzını açtı. Napoli'nin Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtiliyor.

REKOR KIRACAK

Eğer milli yıldızın transferi bu rakamla gerçekleşirse 16 milyon euroluk Badou Ndiaye satışını geride bırakarak Galatasaray tarihinin en pahalı satışı olacak.

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 28 resmi maça çıkarken bunların 22'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1874 dakika süre alan 24 yaşındaki milli oyuncu, 8 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2023, 00:21
YORUM EKLE