Nevzat Dindar: "Başakşehir maçı sonrası yan yana gördüm, Galatasaray'a dönme isteği var"

Galatasaray, Süper Lig'de 25. haftayı Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşamasının ardından lider olarak tamamladı.

Nevzat Dindar: "Başakşehir maçı sonrası yan yana gördüm, Galatasaray'a dönme isteği var"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer Instagram yayınında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"BARIŞ ALPER'İ TUTMAK ZOR"

"Barış Alper Yılmaz, şu an yanıyor. İnanılmaz mücadele ediyor. Galatasaray'ın Barış'ı elinde tutması zor. Avrupa'nın majör liglerindeki iyi takımların tercih edeceği bir profil. Ekstra skor katkısı da vermeye başladı. Daha değerli hale geliyor. Barış Alper'in yaz döneminde iyi rakamlara transfer olabileceğini düşünüyorum."

"OAKN BURUK, ŞOVA KAÇMADI"

"Derrick Köhn'e süre verilmedi. Yeni transferi taraftarlar görmek ister. Okan Buruk realist ve gerçekçi teknik direktör. Maçı yaşayan bir teknik adam, şova kaçmadı. Köhn, Avrupa listesinde de yok. Kadroya alınması da bir lütuftu. Ona ne kadar pozitif yaklaşıldığının bir göstergesi. Çünkü takımla bir kez antrenman yaptı."

"ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN YÖNETİME GİRME İSTEĞİ VAR"

"Başakşehir maçı sonunda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile eski yönetici Abdurrahim Albayrak'ın yan yana fotoğraflarını gördüm. Önümüzdeki günlerde konuşulacak bir mesaj. Abdurrahim Albayrak yeni denklemde ön plana çıkacak. Dursun Özbek devam ederse Abdurrahim Albayrak'ın yönetime girme isteği var. Bu görüntüyü mesaj olarak algılıyorum. Tabii ki Galatasaray'ın öncelikle şampiyon olması lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 15:15
YORUM EKLE