Nevzat Dindar: "Galatasaray'a iki yıldız transfer birden! Görüşmeler başladı"

Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlamış durumda. Sarı kırmızılı yönetimin iki yıldız futbolcuyu transfer listesine eklediği öğrenildi.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'a iki yıldız transfer birden! Görüşmeler başladı"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde mücadele edecek olmasından dolayı kısa süre içerisinde sezonu açmaya hazırlanıyor. Transfer planlamalarına başlayan sarı-kırmızılılar, iki yıldız ismi listeye eklediği öğrenildi.

ICARDI İÇİN YOĞUN MESAİ

Hem Icardi’nin hem de kulübü PSG’nin maddi taleplerini sorunsuz şekilde karşılamak isteyen Galatasaray Yönetimi, finansal arayış açısından da boş durmuyor. Tüm yönetim, Icardi transferine sponsor bulmak üzere seferber olmuş durumda. Birçok önemli firmanın kulübe olumlu geri dönüş yaptığı, dolayısıyla sponsorların hazır olduğu bildirildi.

İKİNCİ FORVET IHEANACHO

Galatasaray, golcü transferi için ana planını Mauro Icardi üzerine kurarken, diğer taraftan da ikinci forvet için çalışmalarına hız verdi.

Premier Lig’den düşen Leicester City’nin golcüsü Kelechi Iheanacho için devreye giren sarı-kırmızılıların, oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı belirtildi. 26 yaşındaki forvetle görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Kelechi Iheanacho, geride kalan sezonda toplam 35 resmi karşılaşmaya çıktı. Nijeryalı futbolcu söz konusu maçlarda 8 kez gol atarken, 5 kez de asist performansı sergiledi.

SOL BEKE ALTERNATİF ROGERIO

Aslan’da sol bek için ise gündeme gelen son isim Sassuolo’dan Rogerio oldu. 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için İtalyan ekibinin 5.5 milyon euro bonservis istediği belirtildi. Kazımcan’dan büyük beklenti içerisinde olan sarı-kırmızılılar, buna rağmen sol savunmada korkulu rüya yaşamamak için sıkı bir çalışma içerisine girdi.

Sassuolo forması giyen Rogerio, geçen sezon toplam 37 müsabakaya çıktı. Brezilyalı sol bek bu maçlarda 4 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2023, 01:36
YORUM EKLE