Nevzat Dindar: "Galatasaray'dan 10 milyon Euro istediler ama oyuncu isteyince 3 milyon Euro'ya kadar indiler"

Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın performansı ve takıma katkısı övgü alıyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'dan 10 milyon Euro istediler ama oyuncu isteyince 3 milyon Euro'ya kadar indiler"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KEREM DEMİRBAY İÇİN 10 MİLYON EURO İSTEMİŞLERDİ"

"Bayer Leverkusen 10 milyon Euro'dan başladı, 8'e indi. Kerem Demirbay, biraz diretince 3'e kadar indi. Diğer kulüplerden teklifler vardı. Buna rağmen Galatasaray'a geldi. Saha ortasında çocuklarıyla üçlü çektirdi. Kerem Demirbay başlarda problem yaşadı. Türkiye'de futbola ayak uydurmakta yaşanan zorluktu. Kerem Demirbay'ın baştaki tedirginliği üzerinden attı. Bu tamamen öz güvenle alakalı."

"KEREM DEMİRBAY, KENDİSİNİ DİNLETEBİLİYOR"

"Icardi tarafından Kerem Demirbay'a penaltının bırakılması tesadüfi değil. Yerli oyuncular arasında kendisine 'Dayı' lakabı ile çağrılıyor. Muslera , Icardi, Zaha, Torreira ile çok iyi diyaloğu var. Kendisini bu insanlara dinletebiliyor. İletişimi kuvvetli. Takımın süperstarı, hat-trick için penaltıyı ona bırakabildi."

"OKAN BURUK, YANLIŞ YAPTI"

"Hakemlerden sezon başından bu yana dert yanan bir Galatasaray'da bence Okan Buruk'un sözleri aleyhine kullanıldı. Okan hoca yanlış yaptı. 'Hakemlere güveniyoruz' sözleri çarpıtıldı. Galatasaray Kulübü yabancı hakem konusunda hata yaptı. Sanki Türkiye'deki hakemlerden memnunuz algısı yaratıldı. Okan hocadan düzeltme bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 13:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Öğretmen
Öğretmen - 2 ay Önce

Bunlar kendini ne zannediyor. Okan Buruk bebekmi ne söyleyeceğini bilmeyecek yaştamı Nevzat ne alaka yahu.

Abdulkadir Tonil
Abdulkadir Tonil - 2 ay Önce

Bravo