"Menajerim 'Galatasaray seni istiyor' dediğinde hemen ailem ve arkadaşlarımla konuştum"

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Derrick Köhn, transfer süreci ve Galatasaray dönemiyle ilgili konuştu.

"Menajerim 'Galatasaray seni istiyor' dediğinde hemen ailem ve arkadaşlarımla konuştum"

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn, Galatasaray Youtube kanalına özel açıklamalarda bulundu.

Köhn'ün açıklamaları şu şekilde:

"HEPSİ GALATASARAY'IN BÜYÜKLÜĞÜNDEN BAHSETTİ"

"Menajerimden 'Galatasaray seni istiyor.' diye ilk haber geldiğinde, transfer döneminin bitmesine az bir zaman kalmıştı. Çabuk karar vermem gerekiyordu. Ailemle, arkadaşlarımla bu konuda konuştum. Hepsi Galatasaray'ın büyüklüğünden bahsetti."

"HERKES BANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYOR"

"Takım arkadaşlarım, kulüp çalışanları... Herkes bana yardımcı olmaya çalışıyor. Herkesin bana sıcak yaklaşması işimi çok kolaylaştırdı, umarım böyle de devam eder."

"ÇIKAN GÜRÜLTÜYÜ HALA HATIRLIYORUM"

"İlk golüm çok keyifli bir histi. Çıkan gürültüyü hala hatırlıyorum. Golden sonra sevincimi yaptım ve daha da keyiflendim. Bu sevinci tekrar yaşamayı umuyorum."

"BİR BAŞKA İSTANBUL TAKIMIYLA MÜCADELEMİZ GEÇİYOR"

"Bir başka İstanbul takımıyla bizim aramızda mücadele geçiyor. Ama biz kazanacağız çünkü biz Galatasaray'ız. Biz daha iyiyiz, en önemlisi de bu. Odaklanmamız, her maçı kazanmak için odaklanmamız lazım."

"BİR DERBİ İZLEMİŞTİM"

"Almanya'daki Türk arkadaşlarım İstanbul derbilerinden bahsederlerdi. Hangi maçtı hatırlamıyorum ama çocukluğumda bir İstanbul derbisi izlemiştim. Beşiktaş maçı çılgıncaydı. İlk derbimdi, galibiyet almak istiyordum ve aldık da. O yüzden çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 12:48
YORUM EKLE