Nicolo Zaniolo'nun annesi Francesca Costa: "Milan ya da Tottenham'a gitmeye hazırdı ama Galatasaray'ı seçtik çünkü..."

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo'nun annesi Francesca Costa, oğlunun Tottenham ve Milan'a gitmeye sıcak baktığını ancak bu iki takımın Roma ile anlaşamadığını söyledi.

Nicolo Zaniolo'nun annesi Francesca Costa: "Milan ya da Tottenham'a gitmeye hazırdı ama Galatasaray'ı seçtik çünkü..."

Sarı-kırmızılıların ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'nun annesi Francesca Costa, İtalyan basınından Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulundu.

"OĞLUM ASLA HAİN DEĞİL"

Zaniolo'nun Roma'dan ayrılık süreciyle ilgili Costa, "Oğlum asla hain ya da kötü biri değil. O da herkes gibi hatalar yaptı, hepimiz yapacağız. Ancak son haftalarda anlatılan hikayeler doğru değil. Geçtiğimiz ay Roma'da daha fazla kalamayacağımızı ve buradaki zamanımızın bittiğini anladı. Daha önce bu durum farklıydı." dedi.

"50-60 MİLYON EURO İSTEDİLER"

Feyenoord'la oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinin ardından Roma'dan ayrılmayı düşünüklerini aktaran Costa, "UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki finalin ardından ayrılma ihtimalini düşündük ve kulüple konuştuk. Transfer olabilmesi için 50-60 milyon Euro istediklerini söylediler ama hiçbir zaman ona böyle teklif yoktu. Roma'da kaldık ve istediğimiz ücretle yeni bir sözleşme bekliyorduk. Takımdaki oyuncuların sözleşmeleri yenilendi ama onun sözleşmesi yenilenmedi." ifadelerini kullandı.

"KENDİNİ DIŞLANMIŞ HİSSETTİ"

Roma'daki durumuyla ilgili ise Costa şunları söyledi, "Haftalar ilerledikçe Nicolo, artık Roma'daki projenin bir parçası olmadığını anladı. Roma, Haziran ayında onu satmak istediğini söyledi ve kendini dışlanmış hissetti. Her şey bundan sonra başladı. Roma'da oynamayı reddettiğinde hain olduğunu söylediler. Kulüp ona karşı adil davranmadı."

"MILAN VE TOTTENHAM'A GİTMEYE HAZIRDI"

Costa, Galatasaray'a transfer sürecini ise şu sözlerle anlattı:

"Bournemouth'un ona 5 milyon Euro teklif ettiği doğru değil. Milan ya da Tottenham'a gidip maaşında indirim yapmaya hazırdı ama bu kulüpler Roma ile anlaşamadı. Galatasaray'ı seçtik çünkü ona istendiğini hissettirdiler. Ne ben ne de oğlum taraftarlara karşı değil. Roma taraftarlarına her zaman minnettar olacağız. Bizi çok eleştirdiler ama bu onların suçu değil. Kendilerine söylenene inandılar."

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2023, 21:40
YORUM EKLE