Nihat Kahveci: "Galatasaray'a bu oyuncuyu nasıl bırakmışlar, gerçekten anlamadım, bu haksız rekabet"

Galatasaray, Süper Lig'in 25. haftasında Nef Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı Nicolo Zaniolo'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'a bu oyuncuyu nasıl bırakmışlar, gerçekten anlamadım, bu haksız rekabet"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray - Kasımpaşa maçının ardından yorumlarda bulundu.

"KÖTÜ OYUN ÖNEMLİ DEĞİL"

"Kimsenin hoşuna giden bir maç olmadı ama önemli değil. Şu an 9 puanla öne geçtin, yeni transferin golü atmış... Bugün Galatasaray'ı izlerken sezon başını hatırladım. O zaman Gomis kahraman oluyordu, bugün Zaniolo oldu."

"HER MAÇ FARKLI KAHRAMAN"

"14'te 14 kolay yapılmıyor. Her maçta farklı bir kahraman çıkıyor. İyi oynarken de kötü oynarken de kazanmasını iyi biliyor Galatasaray."

"NOKTA ATIŞI TRANSFER BUDUR"

"Zaniolo, geldi idmanda gol attı, hazırlık maçlarında attı, bugün resmi maçta da attı... Oturduğu sitedeki komşusu halı saha maçına çağırdıysa orada da gol atmıştır. Nokta atışı transfer böyle bir şey işte. Bu biraz da haksız rekabettir. Her şeyi var oyuncunun, Roma nasıl bırakmış bu oyuncuyu gerçekten anlamadım. Demek ki Mourinho bir şeyine kızmış."

"BU KADAR ÇABUK NASIL DÖNÜLÜR?"

"Muslera nasıl bir hücre yenilenmen var senin? Bu kadar çabuk geri dönülür mü ya? Oyuncunun kendisine ne kadar iyi baktığını yeniden görmüş olduk."

"BU G.SARAY'I KİM DURDURACAK?"

"Bugünün en önemli sorusu; Bu Galatasaray'ı kim durduracak? Ancak artık işleri daha zor çünkü her oyuncu artık Galatasaray'ı durduran isim olmak için daha fazla mücadele edecek."

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2023, 12:59
YORUM EKLE