Nihat Kahveci: "Galatasaray'a geldiğinden beri bir şey görmedim, neden oyuna girdi?"

Galatasaray, Süper Lig'de namağlup yoluna devam ederken 6 maçta 16 puana ulaştı.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'a geldiğinden beri bir şey görmedim, neden oyuna girdi?"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"MAÇTAN ÖNCE CESARET HAPINI İÇMİŞLER"

"Kerem ve Icardi, maçtan önce cesaret hapını içmişler. Bu kararı Kerem'in verdiğini düşünmüyorum. Bu kararı, daha önce gol yapmış Icardi vermiştir diye düşünüyorum. Bu penaltı denemesinin ortası yok. Ya vezir olursun ya rezil olursun. Çok ilginçti. Bunun benzerlerini de gördük. Gol olduğunda da ayakta alkışlanırsın. Icardi, Neymar ile daha zorunu attı. Boş kaleye nasıl kaçırdığına şaşırıdım."

"ICARDI ÇOK ENTERESAN BİR ADAM"

"Icardi de çok enteresan bir adam. Bu penaltıyı kaçırıyorsun, insanlar kızıyor, kızdıkları süre bile 5 dakika sürüyor, daha zorunu atıyor ve pası da Kerem Aktürkoğlu veriyor. Devre arasında Okan hoca, soyunma odasının kapısında 'Ne yaptınız?' demiştir. İkisi de gelip sarılmıştır, 'Hocam bir şey denedik ama olmadı, sonrasında teleafi ettik' demişlerdir." 

"BAKAMBU'DAN BİR ŞEY GÖREMEDİM"

"Galatasaray'a geldiğinden beri Bakambu'da bir şey görmedim. Bakambu, neden oyuna girdi? Halil Dervişoğlu, Avrupa'da oynadığı maçlarda oynadığı sürelerin karşılığını verdi, golünü de attı. Bakambu, neden Halil'den önce tercih ediliyor? Okan hocayı bu tercihte eleştiriyorum. Çok enteresan."

"OLIVEIRA, SANKİ TRİPLİ"

"Sergio Oliveira, oyuna girdi ve sanki tripli gibi basit top kayıpları yaptı. Hocaya karşı tripleri hissettim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023, 16:40
YORUM EKLE