Orhan Uluca: "Düne kadar Guardiola peşinden koştu, Galatasaray'ın en iyi transferi"

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha, İstanbulspor maçında sonradan oyuna girerken dikkat çeken performans sergiledi.

Orhan Uluca: "Düne kadar Guardiola peşinden koştu, Galatasaray'ın en iyi transferi"

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Wilfried Zaha ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA, OYUNA GİRİNCE FARKINI HİSSETTİRDİ"

"Bu maçın ilk 11'ine Zaha'yı koyardım. Oyuna girince farkını hissettirdi. Artık şu olması gerekiyor; Zaha ile başlayıp Mertens'in sonradan girmesi gerekiyor."

"GALATASARAY'IN EN İYİ TRANSFERİ"

"Zaha, kariyer olarak çok ciddi bir transfer. Şu an aslında Galatasaray'ın en iyi transferi. Geçmişine baktığımda Tete'nin Leicester'a gidip hiçbir şey yapamadığı Premier Lig'i sallayan adamdan bahsediyoruz." 

"DÜNE KADAR GUARDIOLA PEŞİNDEN KOŞTU"

"Zaha, bu ligin üzerinde bir oyuncu. Normal koşullar altında buraya gelmemesi gereken bir oyuncuydu. Düne kadar Guardiola ve Borussia Dortmund peşinden koştu. 70-100 milyon Euro'lardan bahsedildi. Zamanında kısa bir süre Manchester United'a gitti."

"AKIL DOLU 4 TANE PAS ATTI"

"Zaha, 4 tane akıl dolu pas attı. Tete'yi çok başarılı buluyorum ama seçeneği bira belli değilse ne yapacağını bilmiyor. Zaha ve Ziyech böyle değil. Zaha'nın ilk 11'e girmesini, yerleşmesini ve Galatasaray'a alışmasını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023, 16:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 8 ay Önce

Zaha iyi bir futbolcu. Diğerleri de öyle. Ancak bu futbolcularda uyum sorunu var. Bu sorun çözüldüğün de, seyir zevki veren, bam başka bir GS izleyeceğiz. Ama bir an önce bu uyum sağlanmalı.