Ümit Davala: "Galatasaray'da ona maşallah diyelim, en iyi oyunculardan biri"

Galatasaray, Süper Lig'de İstanbulspor'u 1-0 mağlup ederek namağlup yoluna devam etti.

Ümit Davala: "Galatasaray'da ona maşallah diyelim, en iyi oyunculardan biri"

Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"BAZI OYUNCULAR KENDİNİ BULMUŞ DEĞİL"

"Galatasaray'ın henüz %60-70'lerde performans verdiğini düşünüyorum. Henüz bazı oyuncular kendini bulmuş değil. Galatasaray iyi yolda. Galip geliyorsun, 1-0 veya 5-0 önemli değil."

"ÜZERLERİNE ÇOK YÜK BİNDİ"

"Boey, Torreira ve Icardi'nin üzerine çok yük bindi. Galatasaray bu dönemde hiçbir sakatlığı kaldıramaz, özellikle sağ bekte."

"BOEY VE TORREIRA, BU TAKIMIN DİNAMİKLERİ"

"Sacha Boey de Torreira gibi canla başla çalışan en iyi oyunculardan biriydi. Ona da Maşallah diyelim. Boey ve Torreira, bu takımın dinamikleri. Maç seçmiyorlar. Öyle bir yapıya sahipler. Tam bir profesyonel anlayışı."

"OKAN BURUK, MÜDAHALE EDEBİLİRDİ"

"Okan hocanın kaçan penaltıda yüz ifadesini gördünüz mü? Kesinlikle onun bilgisi dahilinde değildi. Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu topun başına geçtiğinde müdahale edebilirdi. 'Icardi'ye, maç daha 0-0, o penaltıyı sen atacaksın.' diyebilirdi."

"MUSLERA MAÇIN İÇİNDEYDİ"

"Okan Buruk, iyi ki Muslera'yı dinlendirmemiş. Daha zinde ve daha konsantre gördüm. İlk yarıda muhteşem bir kurtarış yaptı. Maçın içindeydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023, 02:17
YORUM EKLE