Nihat Kahveci: "Galatasaray'da bizim aklımızla dalga geçiyor, bunları yapmak hiç kolay değil"

Galatasaray, Süper Lig'de Pendikspor'u 4 golle geçerek liderliğini sürdürdü.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da bizim aklımızla dalga geçiyor, bunları yapmak hiç kolay değil"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde

"GERÇEKTEN BU ŞAKA"

"33 maç 90 puan, gerçekten bu şaka! Rekor üstüne rekorlar... 14 maç üst üste galibiyet, iç sahada 20 maç galibiyet... Başarılı takım üzerinden atan ve tutandan bahsedilir. Galatasaray'da her şeyden bahsetmek lazım."

"BU İNANILMAZ"

"Galatasaray'ın normalde akan oyunda her türlü gol atabilme kapasitesi varken duran toplardan da bu kadar gol atması inanılmaz."

"O TAKIMIN ADI GALATASARAY'DIR"

"Bir takımın teknik direktörü; oyuncu değişikliklerini sahanın içindeki oyuncular kötü oynuyor diye değil, kulübedekiler de mutlu olsun diye yapıyorsa, o takım iyi takımdır, o takımın adı da Galatasaray'dır. Okan Hoca buraları çok iyi yönetiyor. Okan hocanın 4/4'lük bir performansı var."

"BARIŞ ALPER YILMAZ İSMİ HEP KULAĞIMDA"

"Son dönemlerde bütün maçları izlerken bir tane isim hep böyle kulağımda. Barış Alper Yılmaz... Kulağımdaki hep 1 numaralı isim. Yine sahanın her yerindeydi. Her şey de var."

"MERTENS BİZİM AKLIMIZLA DALGA GEÇİYOR"

"Mertens sen bizim aklımızla dalga geçiyorsun. Ya profili tıklama, Mertens'in yaşına bakma, 20 - 21 dersin! 20 yaşlarında Mertens kadar koşup... Bak koşup diyorum, Mertens kadar asist yapmak oyunu yönlendirmek zaten kolay değil."

"ICARDI SAYESİNDE GALATASARAY SEVGİSİ İNANILMAZ OLDU"

"Icardi, seremonide ilk 11'i kurar, hatta 30 kişilik çocuk bile önünde olur. Yepyeni bir jenerasyon... Icardi sayesinde Galatasaray sevgisi inanılmaz oldu."

"ABDÜLKERİM KADAR GOL ATAN FORVETLER YOK"

"Abdülkerim Bardakcı, ligde onun kadar gol atan bazı forvetler yok. 7 gol atmış, bu çok önemli. Sakatlıktan dönmesine rağmen formundan hiçbir şey kaybetmemiş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024, 09:47
YORUM EKLE