Nihat Kahveci: "Galatasaray'da maçtan sonra şunu yapmalıydı, tarihte ilk olurdu"

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maça Barış Alper Yılmaz damgasını vurdu.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da maçtan sonra şunu yapmalıydı, tarihte ilk olurdu"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"SON YILLARDA İZLEDİĞİM EN KÖTÜ SAĞ BEK"

"Galatasaray'ın puan ve puanlar kaybetmesi için kaç oyuncunun kötü oynaması lazım? Bunu neden diyorum? İlk yarıda son yıllarda gördüğüm en kötü sağ beki izledim. Serge Aurier, orta sahayı geçemedi. Savunmaya yardım konusunda da eksik kaldı. Derrick Köhn de Galatasaray'a geldiğinden beri en kötü futbolunu oynadı. İki Kerem ve Icardi de sahada yoktu. Sadece Mertens ve Torreira iyiydi. Bir de Nelsson'un kritik hamleleri vardı. Okan Buruk'un yaptığı hamleler tamamen oyuncularını dinlendirmek üzerineydi. İkinci yarıdaki Galatasaray bambaşkaydı."

"ZIYECH'IN ŞUTU ÇIKMAZ"

"Hakim Ziyech'in şutunda bir kamera açısı var, topun gidişatı 710 derece. Savunma oyuncusunun etrafından gidiyor. O top çıkmaz."

"ICARDI SAHADA YOKTU AMA ZIYECH GOLÜ ATTIRDI"

"Sahanın içinde gözükmeyip gol atan bir Icardi vardı. İkinci yarıda sahada yokken Ziyech öyle bir oyuncu ki Icardi'ye bile bu maçta gol attırdı. Icardi hareketsizdi ama görevini yaptı, gol attı."

"NELSSON, HER ZAMAN GÖREVİNİ YAPAR"

"Nelsson için şunu demiştim. 'Davinson Sanchez daha iyi topçu ama ihtiyaç duyulduğunda Nelsson her zaman görevini yapar' dedim Nelsson da bu maçta yine görevini yaptı."

"BARIŞ ALPER, LİGİMİZİN ÇOK ÜSTÜNDE"

"Bir oyuncu var, sanki bazı maçlarda  U-14'e karşı oynuyor ya da 1 aydır idman yapmayan oyunculara karşı oynar gibi, atletik performansı çok yüksek. Barış Alper Yılmaz... Atletizm olarak ligimizin çok üstünde. O farkı çok iyi kullanıyor. Attığı bu iki golle de Okan Buruk'a 'Beni sol kanatta oynat' diyor. Bu goller, bir sonraki maçta sol kanatta oynamasına sebep olur."

"MAÇTAN SONRA ÇİMLERİ ALMALIYDI"

"Barış Alper Yılmaz'ın maçtan sonra yapması gereken şu olmalıydı, tarihte de ilk olurdu. Hat-trick yapan kişiler gidiyor topu alıyor değil mi? Barış Alper, sen de vurduğun noktadaki çimleri al derim. İki tane dejavu gibi gol. Sanki şut dersi. İki tane tertemiz, mis gibi gol attı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 12:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gurki
Gurki - 2 hafta Önce

Nihat sende örnekli bı abartı koyacan illa