Nihat Kahveci: "Hiç kimse Icardi'yi eleştirmesin, babam olsun o topu kırarım"

Nihat Kahveci: "Hiç kimse Icardi'yi eleştirmesin, babam olsun o topu kırarım"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Süper Kupa Finali sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"SÜPER KUPA, SEZON BAŞINDA NEDEN OYNANMADI?"

"Sezon başında oynanması gereken Süper Kupa neden oynanmadı? Bana ilk önce orayı anlatsınlar. Bundan sonra kanun hükmü neyse çıkarın. Süper Kupa sezon başlamadan oynanılır."

"BU ÇOCUKLARIN HAYALİ..."

"Bu çocukların hayali gerçekten bir gün Fenerbahçe formasıyla bu maçı oynamak. İnşallah bu kadrodan birilerini bir gün Fenerbahçe, Süper Kupa maçı oynadığında görürüz."

"YUNANİSTAN'I ÖRNEK GÖSTERMEK BENİ ÜZÜYOR"

"Beni üzen konu, Yunanistan Futbol Federasyonu'nun örnek gösterilmesi. Biz bu kadar kötü yönetiliyoruz."

"ICARDI'Yİ ELEŞTİRMESİNLER"

"Halı sahada oynasam, rakip kalede babam olsun o topu kırarım abi. Galatasaraylı futbolcular da maça ciddi olarak başladılar. Icardi doğru yaptı, hiç kimse gol attığı için eleştirmesin. Bu olasılığı biri tahmin ediyor muydu? Dakika 1 gol oldu."

"GALATASARAY, NİYE SEVİNMESİN?"

"Galatasaray kupa aldı, niye sevinmesin? Bir de bu maçı oynamanın şartı var, ya şampiyon olacaksın ya da Türkiye Kupası'nı alacaksın. Ortada bir emek var! Galatasaray'ın sevinmesine hiçbir şey demem!"

"ALİ KOÇ ADAY OLACAK"

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kongrede aday. Olağanüstü bir şey olmadığı takdirde demişti. Olağanüstü bir şey oldu mu? Bana göre oldu."

"OLYMPIAKOS'A ELENİRLERSE KONUŞULUR"

"Fenerbahçe'de eleştirilerin ağırlaşabileceği dönem... Mesela Konferans Ligi, İnşallah alırlar. İşin bir de ters tarafı var, Olympiakos'a elendiğinde konuşulur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 19:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Traji komik
Traji komik - 3 hafta Önce

Fenerbahçe maç sonu orta sahada sevinmesi yanlış oluyor ama başkaları sevinince hak oluyor . Hakkımı helal etmiyorum dürüst ve adil olmayan hiç kimseye .... Allah hepinizin gönlüne göre versin...

Şanlıurfa
Şanlıurfa - 3 hafta Önce

Ne alaka ikisi Aynı Şeymi Trabzon'da oyuncularınız Taraftarı tahrik ediyor nah işareti ediyor Ve bile isteye insanları kışkırtıyor ve orda bir kupa yok . Burada ise Şanlıurfa lı hemşehrilerimize Saygısızlık yapan Ali koçun Aksine Kendi Aralarında Maç yaparak Morel veriyorlar Şanlıurfa llı hemşehrilerimize bence Galatasaray burda Taktir edilmeli öyle yada böyle kupada kazandı Laf edecekseniz Madem Has Takımla Çıksaydıniz yok neden sevinmiş yok neden gol atmış Ülke Futbolunun i.. ettiniz Tirip ve Cilvelerinizle Yazıklar olsun .