Erman Toroğlu, Süper Kupa Finali sonrası açıkladı! "Korkuyorum, ciddi söylüyorum, şaka değil"

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali'nin tatil edilmesi sonrasında tartışmalar daha da arttı.

Erman Toroğlu, Süper Kupa Finali sonrası açıkladı! "Korkuyorum, ciddi söylüyorum, şaka değil"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Süper Kupa Finali ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"REZALET BİR OLAY"

"Türk futbolu bu duruma düşmemeliydi. Rezalet bir olay. Bu durumdan hiç kimse kendini kurtaramaz. Altını çizerek söylüyorum hiç kimse masum değil. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Hayırlı olsun, Türk futbolunun zaten içine edilmişti, iyice ettiniz. Bu olayda hiç kimse masum değil. Kimse kendini bu olaydan soyutlayamaz. Bu olay filmin sonudur. Kusura bakmayın, bu benim görüşüm."

"KAN ÇIKMASINİ ÖLÜ VERMEYELİM"

"Bu olaylar benim için sürpriz değil. Kan çıkmasın, daha dur, ölü vermeyelim. Bu daha hikaye. Bu iş daha devam edecek, Allah muhafaza. İş bitmiş, duman olmuş, çekin gidin, yeni bir şey görelim. Federasyon hala 'Belki kalırım' diye kovalıyorlar."

"ARTIK ASKERSİZ OYNAYAMAZSIN"

"Bundan sonrası çok daha tehlikeli. Bundan sonra maçlarda deplasmanlarda polis ve askeri güçler falan lazım. Ciddi söylüyorum, şaka değil. Artık askersiz oynayamazsın. Galatasaray ve Fenerbahçe maçına gidiyorsan 1. Ordu teyakkuza geçecek. Şaka gibi. Bunun arkası daha kötü, korkuyorum."

"GİDİN DE YENİ BİR SAYFA AÇALIM"

"Bu işler çocuk oyuncağı değil. TFF, bu senin oyuncağın da değil. Altında kalırsınız. Hala önce EURO 2024'e gitmeyi düşünüyorsunuz. Gidin de yeni bir sayfa açalım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 08:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ş Korkmaz
Ş Korkmaz - 4 hafta Önce

Ali Koç bunu bilinçli yaptı TÜRKİYE de maçlarda olaylar çıksın olaylar sokaklara taşınsın Ali Koçun oynadığı bu oyun çok tehlikeli Ali Koç ne yapmak istiyor.

Kinyalı
Kinyalı - 4 hafta Önce

konyaspora fenerli Anelka eliyle got attı.ama eli degmedi diyen fenerli insanlar vardı.konyasporda takımı sahadanmı çekmeliydi.Anadolu takımları bu 3 istanbul takımlarından neler çektiler ama fenerin yaptıgı gibi türk futbolunu dünyaya rezil etmediler.

Ahmettopal
Ahmettopal - 4 hafta Önce

Ne demek hiç kimse masum değil.mesela Galatasaray'ın suçu ne. Sizin gibi ödlek yazarlar yorumcular olunca suçluyu net olarak söyleyemiyor korkuyor.kim suçlu iki takımı dinleyip maç tarihini belirleyen mhk mi Mhk ninnkararinanuyup maça çıkan galasaray mi. Ortada bitek suçlu var kaprislerine bir türlü kurtulamayan başkanlığı boyunca şampiyonluk yaşayamayan kudurmuş köpek gibi habire sağa sola saldıran Ali Koç.. bakalım kaç taneneiz soyleyebilecek..

Ş Korkmaz
Ş Korkmaz - 4 hafta Önce

Böyle hasta insanlar spor kulüplerinden uzaklaştırılsın TÜRKİYE de futbolun içine ettiler federasyonu bunlar seçmedimi seçtiler temizlesinler

Sedat3
Sedat3 - 4 hafta Önce

Ali koç taraftarin sokağa dökülmesini körüklüyor. Olaylar çıkmasın kimsenin burnu kanamasın lutfen hükümet gerekli önlemleri alsın.

Ahmettopal
Ahmettopal - 4 hafta Önce

Hadi bakalım bir tane spor yorumcusu suçlunun adını söyleyebilecekmi.. bı tane spor yorumcusu Ali Koç ebeddiiyen futboldan uzaklastirilmali diyebilecekmi.. diyemezsiniz çünkü bu hale gelmesinde sizin gibi muptezellerinde suçu var.ali Koç'un serveri hepinizi korkuttu.kimi yakından mahrum olmamak için kimi korkudan sindi..bunu söylese söylese bir tek Ümit ozat soyleyebilir çünkü o kimseye benzemez..hatta o Ali Koç fenerbahceyi oyuncak etti oynuyor bile der

M. Emn
M. Emn - 4 hafta Önce

Erman hoca yangına körükle gidiyorsun. Sanki olaylar olsun istiyorsun. A. Koç tvde şov yapıyor yüzyüze gelince istifa diyemiyor

Vatandaş
Vatandaş - 4 hafta Önce

Hiçbir şey olmaz Toroğlu. Milleti galeyana getirmeye çalışma. Çözüm Koç'un çotanaklı dilini düzeltmesi.