Fenerbahçeli şarkıcı Gökhan Özoğuz, haddini aştı! Galatasaray'a iftira attı!

Galatasaray, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrasında Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Fenerbahçeli şarkıcı Gökhan Özoğuz, haddini aştı! Galatasaray'a iftira attı!

Fenerbahçeli şarkıcı Gökhan Özoğuz, Süper Kupa Finali sonrasında Galatasaray'ı hedef aldı.

TARAFTARLARDAN TEPKİ GELDİ

Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki çekti.

Özoğuz'un açıklamaları şu şekilde:

"BU EZİKLİK SİZE YETER"

"Bu kadar korkmayın. Elbet bir gün adil şartlarda maç oynamaya cesaret edersiniz. Biz sizin kumpaslarınızla satın aldığınız hakemlerinizle manidar bekletilen zamanlamayla maça çıkmayı reddettik. Tarafsız yabancı hakemlerle maça çıkın dedik yemedi. Aldığınız kupaya sevinme ezikliği size yeter." ifadelerini kullandı.

HUKUKİ SÜREÇ ÇAĞRISI

Galatasaray Kulübü'nün Gökhan Özoğuz ile ilgili hukuki süreç başlatması için sarı kırmızılı taraftarlar çağrı yaptı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 07:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan Er
Sercan Er - 4 hafta Önce

Yavuz Hırsızlar fazladan +10 puan alıp buna rağmen ciddi algı yapıyorlar hem feto hem hakem ve VAR üzerinden, buna hem medyada hem de hukuki karşılık verilmesi elzem oldu.

Feyzullah
Feyzullah - 3 hafta Önce

Haa bi sen kalmistin futbol cocuk oyunu deil tam kadro cikip usul meyse onu uygulayip is bitti 1 dk bile olsa koyduk mu koyduk

Kargo
Kargo - 3 hafta Önce

Dinime söven müslüman olsa...Hem son dakika uydurma penaltılarla mac al sinra yok VAR yok hakem yok fetö de. Ulan gördüm de sizin kadar utanmazini se

Sanatçı Muhaliftir
Sanatçı Muhaliftir - 3 hafta Önce

Direkt rakibiniz olan GS maçında bile GS ın penaltısı verilmedi. Icardinin elmacık kemiği kırıldı. Kendi sahanızda 1 şut çekmedin. 13 üncü ve 8 inci olduğunda GS sorun yok. Terim'e verilen cezalar, Arda ya Oğulcan'a verilen cezalar. 1 averajla BJK a kaptırılan şampiyonluk varken GS ın korunduğunu söylemek için yüzsüzlük gerekir. Başarısızlığa kılıf bulan başkanı destekleyen fanatizmden başı dönmüş düşüncesizler topluluğu oluştu maalesef. GS şampiyon olmak için her zaman çok iyi kadrolar kurdu ve yönetti. Bunu kabul etmek erdemdir.

Osman ayrılmaz
Osman ayrılmaz - 3 hafta Önce

Simdiğe kadar yabancı hakemlerlemi oynadık her defasında aslanlar gibi Türk hakemlerle çıkıldı oynandı sizin gibi rezil bu Türkiye takım yok bence sizin için işiniz ters gittimi ya TFF ye yada Galatasaray ya yada hakemlerle uğrasiyorsunuz ya adam olun yâda bu ligden çekilin ama sizdede bu yürek yok oturun oturduğunuz yerde sizin yerinizde nice Anadolu takımları var birinci ligde oynamak isterler ama siz Fenerbahçe siz bu lige layık bile değilsiniz?

Dsg
Dsg - 3 hafta Önce

60 yaşında bile konserine gittim
Spora yorumuna gerek yok
İğrençimsi oluyorsun

AK
AK - 3 hafta Önce

Yanlış bir yazı göremiyorum doğru söylemiş