Tanju Çolak: "Mauro Icardi her şeyi bozdu, yarından itibaren göreceksiniz, hesabını soracaklar"

Galatasaray'ın 1-0 öne geçtiği Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe, sahadan çekildi.

Tanju Çolak: "Mauro Icardi her şeyi bozdu, yarından itibaren göreceksiniz, hesabını soracaklar"

Futbol yorumcusu Tanju Çolak, Süper Kupa Finali sonrasında yorumlarda bulundu.

Çolak'ın açıklamaları şu şekilde:

"KAPKARA BİR GECE YAŞADIK"

"Türk futbolu için kapkara bir gece yaşadık. Etik mi, şık mı oldu? Fenerbahçe kaybetti, egoistlikleri artık ortaya çıktı. Siz TFF'yi oluşturamazsınız, yönlendiremezsiniz. Bu kadar basit. 40 yıldır Şanlıurfa'ya gitmediniz. Oranın halkına yazık değil mi?"

"YARINDAN İTİBAREN GÖRECEKSİNİZ..."

"Ali Koç, muhtemelen sezon sonundaki başkanlık seçimi veya yenileceğini hissettiği için böyle bir şey yaptı. Aziz Yıldırım'ın dediği gibi hiç hoş olmadı. Centilmenliğe yakışan bir hareket olmadığını düşünüyorum. Bu kararı Yönetim Kurulu değil, Ali Koç aldı. Tamamen tek başına aldı. Fenerbahçe'nin borsada yeri yok mu? Var. Yarından itibaren göreceksiniz, kağıtları düşmeye başlayacak. Yatırımcılar düşen parasının hesabını soracak."

"GALATASARAY, NE YAPTI?"

"Futbol sadece Fenerbahçe'den ibaret değil. TFF ve Başkan Mehmet Büyükekşi'nin varlığını ben de kabul etmiyorum ama federasyona kızarak takımını çıkarmıyorsun. Böyle bir şey olmaz. Galatasaray'ın suçu ne, Galatasaray ne yaptı? Çıkın oynayın. Olympiakos da seninle aynı gün maça çıktı."

"MAURO ICARDI HER ŞEYİ BOZDU, HEMEN SAHADAN ÇEKİLDİLER"

"Fenerbahçe maçta birkaç dakika daha oynayacaktı ama Mauro Icardi her şeyi bozdu. Attığı golden sonra hemen sahadan çekildiler. 8-9. dakikada dışarı çıkmak yerine 2. dakikada saha dışına çıktılar. U19 Takımındaki futbolcuların psikolojisi ne olacak? Tarihe geçtiler, hep kötü bir anı olarak yer alacaklar."

"OKAN BURUK'U TEBRİK EDİYORUM"

"Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'u tebrik ediyorum, gerçekten helal olsun. Her şeyi düşünmüş. Maçtan sonra takımına idman yaptırdı. Tatile veya yatmaya gelmemişler. Oradaki Galatasaraylı, Fenerbahçeli futbolseverler de en azından biraz futbolcu, futbol izlemiş oldu."

"KOLTUKLARINI SAĞLAMA ALMAK İÇİN BU TARİHİ BELİRLEMİŞLER"

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi seçime gideceğini açıkladı ama görevine devam etmek istiyor. 18 Temmuz'a daha çok var. Sezon bitecek, Avrupa Şampiyonası oynanacak. Çok iyi organize edilmiş, düşünülmüş, koltuklarını sağlama almak için bu tarihi belirlemişler." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2024, 00:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haluk
Haluk - 1 ay Önce

Ali koç ve federasyon futbolu katletti.
Madem takımı çekeceksin Urfa li futbol severlerin suçu ne.

Vatansevilmezmi
Vatansevilmezmi - 1 ay Önce

Tanju Çolak in söylediklerine katilmiyorum. Galatasaray'da Fenerbahçe gibi TFF nunu protesto ederek maça çıkmayacak ve bir dik duruş gostereceklerdi bunu yapamadılar yapamazlar çünkü Federasyon Başkanı da. GS li nokta

Mehmet
Mehmet @Vatansevilmezmi - 4 hafta Önce

Pardon ama GS size neden destek versinki?? Iki yada uc sene once GS hakem hatalarindan dolayi bas bas bagirirken siz diger takimlarla imza toplayip hakemlerde insandir hata yapabilirler onlara destek olalim demedinizmi.

Bu Dünya Yuvarlak
Bu Dünya Yuvarlak @Vatansevilmezmi - 4 hafta Önce

Federasyon GS li diyorsun,sen bu sezonun başından sonuna kadar objektif bir şekilde fb ye ve GS ye verilen kararları gözden geçir derim,bu arada son TS maçındaki fbli futbolcuların yaptığı hareketin cezası 8 maçtan başlıyordu,orda da gerekeni yaptılar size.ağlamayı bırakınca gelin top oynayalım.

Erol
Erol - 1 ay Önce

Fener'in yaptığı size ne ya.. zoruna mı gitti Tanju.. Pasta yapılırken katkıda bulunacaksın ama hiçbir zaman bu pastadan yemeyeceksin Fener'e söylenen bu tabii sizin gibiler anlamaz

Ergin sancak
Ergin sancak - 1 ay Önce

Bu hareket türkfutboluna yakışmadı bu bilgisiz yöneticilerle bu iç yürümez ben şaşırdlm bu ali koça bu adam holding seğil bakkal bile çalıştıramaz bir önce fener bahçenin başından gitsin

Ferdi Durak
Ferdi Durak - 1 ay Önce

Tanju Bey hiç haklı değilsiniz. Aşırı algı yönetimi bu hale getirdi herşeyi.

Adem
Adem @Ferdi Durak - 4 hafta Önce

Galatasarayın bir yöneticisi sanırım bu sezon lig başlarında ibre fenerde iken bu ligi bitirtmeyiz demişti bu ne anlama geliyor. Şimdi bakıyorumda polyanolukları âşıkar..

Reis
Reis - 1 ay Önce

Futbolu kendi egolarını tatmin etmek için kullanan zihniyet tarihe kara bir leke olarak geçecektir bunun sorumlusu Ali Koç ve TFF dir ortamı verip ülkede futbol oynanmaz hale getirmek kimsenin haddine değildir

Erdoğan İsmailoğlu
Erdoğan İsmailoğlu - 1 ay Önce

He he Tanju senide iyi taniyoruz

Merdinay Demirhan
Merdinay Demirhan - 1 ay Önce

Tanju bey bu olaylar tarihten beri gelen ve biriken biriken olaylar belki sizinde içinde bulunduğunuz 8. 0biten maçtan bugüne kadar oynanan malarinizin 2yarilarinin şaibeli olduğunu hatta şunu dahi soyleye bilirim 2010. 2011sezonunda ligi. 8 bitimesinden dahi kokular var FB kumpas yapilacagini sikayetide bizzat GS nin yonetimi yaptigina yani bakın biz ligi 8bitirdik bu işte yokuz havası vermek yani FB ye her şey yapıldı sahada basaramadilar masada yaptılar boş algı yapiyorsun