Okan Buruk, resmen açıkladı! "Konuşup karar vereceğiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Bayern Münih maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, resmen açıkladı! "Konuşup karar vereceğiz"

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında deplasmanda Almanya temsilcisi Bayern Münih ile karşılaşacak.

Sarı kırmızılılar, Bayern Münih'in yanı sıra İngiltere'nin Manchester United ve Danimarka'nın Kopenhag takımlarının yer aldığı A Grubu'nda çıktığı 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kritik maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

"GRUPTAN ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ"

Deneyimli teknik direktör açıklamasında; "Burada olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlıyız. Sadece 5 kere Türk takımları gruptan çıkabildi. Galatasaray 3 kere bunu yaptı. Bir kez daha bunu yapmayı hedefliyoruz. Hem geçiş oyunu hem pozisyon oyununu iyi oynayan bir rakibimiz var. Çok zorlu bir maç bizi bekliyor. İlk maçtaki gibi iyi bir oyun oynamaya çalışacağız. İnşallah bu kez oyunu sonuca da yansıtırız." 

FERNANDO MUSLERA CEVABI

"Muslera bugün antrenmanda bizimle beraberdi. Olumsuz bir şey olmadı. Yarına kadar tekrar durumuna karar vereceğiz. Doktorumuz, oynaması durumunda daha kötüye gidecek bir şey olmadığını söyledi. Duruma göre, Muslera ile de konuşup karar vereceğiz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, elinden gelen her fedakarlığı yapıyorlar. Elinde ne varsa takım için ortaya koyan oyuncularım var, bu konuda da şanslı biriyim." 

"KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Buruk; "Planımız hazır. Kendi seyircimizin önünde biraz daha farklı bir oyun vardı. Rakibimizi analiz ettik. Doğru bir şekilde oynayacağız. Planlarımız, hem pozisyona girmek hem de girdiğimiz pozisyonları gole çevirmek. Kopenhag maçında da çok pozisyona girdik ama skora ulaşmadık. İç saha dış saha farkı olsa da Galatasaray sahada kazanmak için elinden geleni yapacak. Bayern Münih'in gücünü biliyoruz. Bu anlamda savunma gücümüz de ön planda olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2023, 19:57
YORUM EKLE