Ömer Üründül: "Galatasaray'dan önce birçok maçını izledim, 'Bekleyin' dedim, değişmez oyuncu oldu"

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Kerem Demirbay, performansıyla övgüler alıyor.

Ömer Üründül: "Galatasaray'dan önce birçok maçını izledim, 'Bekleyin' dedim, değişmez oyuncu oldu"

Galatasaray'ın son haftalardaki parlayan isim Kerem Demirbay oldu.

30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, performansını artırırken skor olarak da büyük katkı vermeye başladı.

Futbol yorumcuları Kerem Demirbay'ın performasnıyla ilgili yorumlarda bulundu.

LEVENT TÜZEMEN: "SAHADA HER ŞEYİNİ VERİYOR"

"G.Saray'a 26 yaşında gelen Selçuk İnan, 5 şampiyonluk, 4 kez Türkiye Kupası, 5 Süper Kupa aldı. Selçuk, G.Saray tarihine altın harflerle yazılacak başarılar yaşarken Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadı. Kerem Demirbay tekniği yüksek, oyun zekâsı üst düzey oyuncu. Son haftalarda da form grafiği tırmanıyor."

"Demirbay'ı, Selçuk'la kıyaslamak erken olur. Oyun sitilleri birbirine benzemiyor ancak Selçuk İnan yaptıkları ve kazandığı başarılarla çok önde. Kerem, şu anda G.Saray'ın ihtiyacı olan bir oyuncu olarak görevini yapıyor. Demirbay sahada her şeyini veriyor, taraftarını mutlu ediyor, arkadaşları tarafından da seviliyor."

ÖMER ÜRÜNDÜL: "BİRÇOK ARKADAŞIM 'GALATASARAY'A KATKI VERMEZ' DEMİŞTİ"

"Kerem Demirbay, G.Saray'a gelip görev almaya başladıktan sonra çok faydalı değildi. Hatta birçok futbolla ilgilenen arkadaşım "Kerem Demirbay'dan G.Saray'a katkı gelmez" görüşünü savundular. Ben de onlara şu cevabı verdim: 'Ben Kerem'i Leverkusen'de birçok maçta izledim. Son derece iyi bir takım oyuncusu ayrıca da bir duran top ustası ve ilk 11'de görev alıyordu. Herhalde biraz beklemek lazım.' dedim. Sonuçta da Kerem Demirbay, artık Galatasaray'ın değişmez oyuncularından biri oldu. Torreira ile birlikte son derece faydalı oluyorlar."

BÜLENT TİMURLENK: "BÖLGESİNDE ONDAN DAHA İYİ YERLİ OYUNCU YOK"

"Selçuk İnan, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki tercihini Galatasaray'dan yana kullanıp sonrasında oynadığı futbolla futbol tarihimizin kırılma anlarından birine imza atarak dengeleri değiştirdi. Her futbolcuyu kendi dönemi ve takım arkadaşlarıyla değerlendirmek lazım."

"Kerem Demirbay, Bundesliga'da bonservisine 30 milyon Euro ödenmiş ve sezon başında Abdülkerim ve Kerem Aktürkoğlu'nun yanında ideal 11'ine üçüncü yerli arayan Galatasaray için doğru tercihti. Çünkü Türkiye'de Kerem'in bölgesinde ondan daha iyi yerli bir futbolcu yok."

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 13:51
YORUM EKLE