Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray harika oyuncu transfer etmiş, rekor kırabilir"

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etmesinin yankıları devam ediyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray harika oyuncu transfer etmiş, rekor kırabilir"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"MERTENS, GEÇEN SENENİN ÜZERİNE ÇIKTI"

"Galatasaray dolu dizgin inanmış bir şekilde yoluna devam ediyor. Dağınık oynuyorlar ama bol pozisyona giriyorlar. 2 haftadır böyleler. Maçın lideri Mertens, yıldızı Kerem Demirbay. Mertens, geçen senenin de üzerine çıktı. Icardi'yle de iyi anlaşıyor. Hücumdaki dönen topları hep topluyor. Bu şans değil, öz sezileri çok kuvvetli."

"ICARDI, RESMEN BÜTÜN GOLÜ ÖZETLEDİ"

"Icardi'nin gol öncesi yaptığı bir fake var, resmen bütün golü özetledi. Bitiricilikten bence daha iyiydi. Kerem Demirbay'a penaltıyı bırakması da önemli bir jestti."

"GALATASARAY TARAFTARI HİÇ KÜSMEDİ"

"Stat açıldığından beri Galatasaray taraftarı hiçbir zaman takımına küsmedi. Seyircinin içeride muazzam itici bir gücü var."

"YA İNATLAŞMA VAR YA DA SÖZLEŞMESİNDE MADDE VAR"

"Ndombele'nin oyuna sonradan niye girdiğini anlamadım. Yerli oyuncuyu oynat, onları kazan. Genç adamı sok, en azından o atmosferi teneffüs etsin. Bu ısrarı gerçekten anlamıyorum. Kilolu halini izlerken insanı sinirlendiriyor. Ya Okan Buruk'un inatlaşması var ya da kontratında bir madde var, çözemedim."

"BERKAN KUTLU, HATASIZA YAKIN OYNADI"

"Berkan Kutlu'yu da dikkatli izledim. 40 yıllık sol stoper gibi hatasıza yakın oynadı. Kendinden emin çıkışları oldu, çok dengeli kaldı. Kerem Aktürkoğlu vasat oynadı ama mücadelesini bırakmıyor."

"MUSLERA'NIN HEYKELİ DİKİLSİN"

"Geçen gün Fenerbahçe, Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda'nın heykelini dikti. Bence Galatasaray da Muslera'nın heykelini diksin. Hem ahlaklı hem de çok başarılı bir sporcu. Aldığı paranın hakkını sonuna kadar veriyor."

"GALATASARAY, HARİKA BİR OYUNCU TRANSFER ETMİŞ"

"Galatasaray, harika oyuncu transfer etmiş. Derrick Köhn, Sacha Boey'in rekorunu kırabilirler. Muazzam atlet, topla birlikte süratli, mücadeleci. Çok farklı bir oyuncu transfer etmişler."

"BİR TAKIMIN BAŞINA GELEBİLECEK EN KÖTÜ ŞEYLER GELDİ"

"Galatasaray, Sparta Prag'a yenildiği maçı 10 kere oynasa 5 kere yener, 3 kere berabere kalır, 2 kere mağlup olurdu. O maçı dikkatli seyrettim. Bir takımın başına gelebilecek en kötü şeyler Galatasaray'ın başına geldi. Goller kaçırıldı, kontra ataklarda rakip çok kolay goller buldu. Kaan Ayhan'ın atılması da hiç hesapta değildi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024, 02:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Enisilin
Enisilin - 2 ay Önce

Muslera özelinde söylemeyeyim . Galatasaray in kulüp binasına veya stadyuma bir Hall of fame yapılarak Ali Sami yen den başlayan metin oktay la Tanju Çolakla Hagi ile Bülent Korkmaz , taffarel ve Muslera gibi oyuncularla devam eden bir büst veya heykel pasajı oluşturulmalı.

Slsmdks
Slsmdks @Enisilin - 2 ay Önce

Heykelden beklenti ne

Kahraman gülbahar
Kahraman gülbahar - 2 ay Önce

Tanju çolak mi dedin sen Tanju çolak in nerede futbolu bıraktığını unuttun galiba