Ümit Karan: "Galatasaray'a geldiğinden beri telefonda bile hiç konuşmadım, en az 2-3 sene daha kalmalı"

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin önünde liderliğini devam ettiriyor.

Ümit Karan: "Galatasaray'a geldiğinden beri telefonda bile hiç konuşmadım, en az 2-3 sene daha kalmalı"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"KEREM DEMİRBAY, ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCU"

"Galatasaray'da bir oyuncu izledik ki şu anda Kevin De Bruyne bile olsa Kerem Demirbay'ı isterim. Çok önemli bir oyuncu. Çok önemli bir trnsfer olduğunu gösterdi. İnanılmaz yükselen bir form grafiği var. Sempatik bir oyuncu. Taraftarlar da seviliyor. Zaten bu sezon sadece iki transfer tutmuştu. Diğeri de Sanchez'di. Şimdi Derrick Köhn'ü de ekleyebiliriz. Galatasaray'ın çok büyük paralara satabileceği bir oyuncu. Çok keyif veriyor. Çok çabuk uyum sağladı. Uzun yıllar sonra bir sol bek bulundu."

"FENERBAHÇE'YE GÖRE GALATASARAY'DA DURUM TAM TERSİ"

"Fenerbahçe'nin son haftalarda oynadığı futbol geriye gitmeye başladı. Sezonun ilk haftalardaki futbolunu göremiyoruz. Galatasaray'da ise durum tam tersi. 2-3. vitesten 4'e 5'e çıktılar. Sadece lig ve bir kere oynayacağı Süper Kupa'sı kaldı."

"GALATASARAY, FENERBAHÇE MAÇINA ŞAMPİYON ÇIKACAK"

"Benim iddiam şu; Galatasaray, Rams Park'taki Fenerbahçe derbisine şampiyon çıkacak. Geçen sene olduğu gibi... Fenerbahçe'nin yarışı sonuna kadar sürdürebilme ihtimali çok zor."

"OKAN BURUK İLE HİÇBİR ZAMAN KONUŞMADIM"

"Galatasaray'ın başına geçtiğinden beri Okan Buruk ile telefonda bile hiçbir zaman konuşmadım. Çünkü gerektiği zaman eleştiriyorum. O mesafeyi koruyorum. Diğer taraftan da abi-kardeş ilişkimiz devam ediyor. Takımını şampiyon yapmasa da Okan hoca ile en az 2-3 sene daha yola devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 12:25
YORUM EKLE