Servet Çetin: "Duyunca çok heyecanlanmıştık ama Galatasaray'a para için geldi"

Galatasaray'da bir dönem forma giyen Servet Çetin, Galatasaray'daki kariyeri hakkında konuştu.

Servet Çetin: "Duyunca çok heyecanlanmıştık ama Galatasaray'a para için geldi"

2007-2012 yılları arası Galatasaray'da oynayan Servet Çetin, Socrates Dergi Youtube kanalında Mehmet Demirkol'a açıklamalarda bulundu.

Çetin'in açıklamaları şu şekilde:

"9-10 HAFTA KALA GALATAARAY'IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİM"

"Fenerbahçe'den Sivasspor'a gittiğim zaman formumda bir düşüş yaşamamıştım. Daha sonra benimle ilgilendiler, daha yüksek paraya oynayabilirdim ama ben sezonun bitimine 9-10 hafta kala Galatasaray'ın teklifini kabul etmiştim. Sözümden dönmedim."

"RIJKAARD, GALATASARAY'A PARA İÇİN GELDİ"

"Galatasaray'da oynadığım dönemde Rijkaard'ın geleceğini duyunca çok heyecanlanmıştık. Sonuçta Barcelona'da Şampiyonlar Ligi kazanmış bir futbol adamından bahsediyoruz. Daha sonra baktık ki diğer hocalardan bir farkı yokmuş. Ne rakip analizi, ne maçtan sonra ekstra idmanlar, 'Sen buraya koş, sen şöyle yap' hiçbir şey yoktu. Sadece duran top organizasyonu çalışıyorduk. Kısacası Galatasaray'a para için geldi desek yanlış konuşmayız. Maç kazanmamız, futbolcuların bireysel yeteneklerine kalmıştı."

"ANTRENMANDA KAVGA ETTİM"

"Rijkaard ile antrenmanın ortasında kavga ettim. Eskişehirspor ile maça çıkacağız. Yenilseydik takımdan kovulacaktı. Gol attım, kazandık. Birkaç hafta sonra Karabükspor maçının kadrosuna almadı, yenildik. Sonra idmanı durdurdum, oynamam gerektiğini söyledim. Bana 'Senin gibi ağır, kilolu futbolcular daha çok koşmalı' dedi. Yardımcısı Neeskens de 'Biz fazla taktik çalışmayız, tahtaya kadroyu yazarız oyuncular çıkar oynar. Barcelona'da bunu gördük.' dedi. Zaten birkaç hafta sonra görevinden alınmıştı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 13:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
yener ü.
yener ü. - 2 ay Önce

reijkaard gibi adamlar geleceğimizi çaldı. yazıklar olsun...