Onur Özkan: "Galatasaray maksimum 4,5 milyon Euro verebilir, taraftarlar hazırlıklı olsun"

Galatasaray'da Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi'nin takımda tutulması için çalışmalar başladı.

Onur Özkan: "Galatasaray maksimum 4,5 milyon Euro verebilir, taraftarlar hazırlıklı olsun"

Futbol Plus Youtube kanalında Onur Özkan, Mauro Icardi konusunda bilgiler aktardı.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN MAAŞI PROBLEM GİBİ DURUYOR"

"Icardi süreci hem zor hem de taraftarlar için yıpratıcı bir süreç olabilir. Çok olumlu konuşamayacağım. Icardi kalmak istiyor, Galatasaray'ın isteği var ama işin ekonomik kısmında çözülmesi geren bazı problemler var. Bahsettiğim konu bonservisi değil. Icardi'nin maaşı problem gibi duruyor."

"EN İYİ TEKLİFİ BEKLEYECEKTİR"

"Ağustos ayına kadar sarkabilecek  bir süreç bekliyorum. Icardi, sezon biter bitmez hemen kararını vermeyecektir. Mutlaka teklif bekleyecektir. Burada profesyonellik ağır basacaktır. Son sözleşmesi olacağı için en iyi teklifi bekleeycektir. Son derece normal." 

"MAKSİMUM RAKAM 4,5 MİLYON EURO"

"Galatasaray'ın Icardi için ödeyebileceği maksimum yıllık maaş 4 milyon Euro, Bonuslarla birlikte 4,5 milyon Euro olsun. Galatasaray yönetimi, bunun üzerine çıkamaz. Çıkarsa da takım içi dengelerde sıkıntı olur. Bonservisi 7-8 milyon Euro'ya halledilecekmiş gibi gözüküyor."

"KALMA İHTİMALİ YÜZDE 60"

"Icardi'nin Galatasaray'da kalma ihtimalini yüzde 60'larda görüyorum. Yüzde 40'lık da bir olumsuz durum söz konusu. Taraftarın buna biraz hazırlıklı olması lazım. Yıpratıcı bir süreç olabilir ama yönetim maddi ve manevi her şeyi yapacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2023, 15:43
YORUM EKLE