Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk'u aradım ve sordum, çok iyi oyuncu olduğunu söyledi"

Galatasaray, Başakşehir galibiyetiyle namağlup unvanını korumaya devam etti.

Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk'u aradım ve sordum, çok iyi oyuncu olduğunu söyledi"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK İÇİN KOLAY DEĞİL"

"Çok zor bir periyotta Galatasaray. Okan Buruk için bu süreç kolay değil. Kimi dinlendirecek, 3-0'dan 3-2'ye geliyor, 2-0'dan 2-2'yi yakalıyor. Bugün yine skoru cebime koydum derken rakip ortak oluyor. Yorucu bir dönem. Hoca bugün taktiksel anlamda ne yapması gerekiyorsa yaptı."

"ELİ KOLU BAĞLANDI"

"8+3'ten en çok etkilenen takım Galatasaray. Sonra Beşiktaş, en az da Fenerbahçe. Kazımcan sakatlanınca eli kolu bağlandı hocanın."

"OKAN HOCA TAVİZ VERMEDİ"

"Maçın başında 'Acaba bugün 4-3-3 oynar mı?' diye düşündüm ama Okan hoca oyunundan taviz vermedi ve gerçekten de 25-30 dakika çok baskılı oynadı Galatasaray. Önde pres yaptı, 3-4 net gol pozisyonu yakaladı."

"ZAHA, SANKİ 6 AYDIR TOP OYNAMAMIŞ GİBİ"

"Zaha şu anda arkadaşlarının yarısı kadar geride. İnşallah sakatlığı yoktur. Fizik olarak şu an zayıf. Sanki 6 aydır top oynamamış gibi."

"OKAN HOCAYI ARADIM"

"Davinson Sanchez ve Ndombele geldiğinde Okan hocayı aradım ve sordum. Dedi ki; 'Benim birinci stoperim olmaya aday. Benim çok ihtiyacım vardı. Tabi ki Nelsson ve Abdülkerim ile de devam ederim ama Sanchez de çok iyi. Ndombele'nin de daha 1 ayı var.' dedi. Sanchez'in de ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bugün gördük."

"SAKATLIK BÜTÜN DENGELERİZ BOZDU"

"Kazımcan'ın sakatlığı bütün dengeleri bozdu. Hem de ilk yarının sonuna kadar. Çünkü elinde bir tek Angelino kaldı. Yerli konusunda alternatif yaratamayacak."

"FORM TUTARLARSA İYİ OYUNCULAR"

"Tete moralli, Ziyech tabelayı değiştirebilecek bir oyuncu. Bugün bir kez daha gördük ki form tutarsa bu oyuncular iyi transfer."

"TORREIRA, MÜTHİŞ BİR OYUNCU"

"Torreira hakkaten müthiş bir orta saha oyuncusu. Yerde, havada, kalkıyor sert oynuyor, o efor başka bir efordur."

"ICARDI, DURMADAN ATIYOR"

"Icardi'ye bakıyorsun, yine golünü attı. Santrforun durmadan atıyor. Bu çok önemli bir şey. Rakibi bozuyor, bir şeyler yapıyor ve atıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2023, 18:41
YORUM EKLE