Sam Kerkhofs: "Galatasaray'dan sonra sıkılırsa bizde oynamasını isteriz, takımımızın bir yılda kazandığını bir günde kazanıyor"

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Dries Mertens'in geleceği merak ediliyor.

Sam Kerkhofs: "Galatasaray'dan sonra sıkılırsa bizde oynamasını isteriz, takımımızın bir yılda kazandığını bir günde kazanıyor"

Sezon sonunda futbolu bırakacağını söyleyen Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens için sürpriz bir açıklama geldi.

Belçika 2. amatör lig ekiplerinden Sporting Hasselt Başkanı Sam Kerkhofs, Belçikalı yıldız konusunda fırsat çıkması durumunda tereddüt yaşamayacaklarını söyledi.

Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs'un akrabası olan Sam Kerkhofs, şöyle konuştu:

"TEK SEÇENEK FUTBOLU BIRAKMASI"

"Dries'i Belçika sahalarında tekrar oynarken göreceğimizi sanmıyorum ama bizim için bir fırsat çıkarsa tereddüt etmeyiz. Tek seçenek Dries'in futbolu bırakmaya karar vermesi, 3-4 ay sonra sıkılmaya başlaması ve soyunma odasını özlemesi olabilir." dedi.

"TÜM OYUNCULARIMIZIN BİR YILDA KAZANDIĞINI BİR GÜNDE KAZANIYOR"

Mertens'in tüm oyuncularından daha fazla kazandığını aktaran Sam Kerkhofs, "Şu anda Dries, tüm oyuncularımızın bir yılda kazandığını bir günde kazanıyor. Bu yüzden tek olasılık futbolu bırakmaya karar vermesi ve sonra soyunma odasını özlemeye başlaması. O zaman bir fırsat doğabilir" ifadelerini kullandı.

MERTENS'İN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla bu sezon 41 maçta süre alan 36 yaşındaki Dries Mertens, 7 gol attı ve 10 asist yaptı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 13:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mr Memıt
Mr Memıt - 2 ay Önce

"Dries'i Belçika sahalarında tekrar bakışımızı çalıştırmayı ama bizim için bir fırsat çıkarsa sormayız. Tek seçenek Dries'in futbolu bırakmaya bırakılması, 3-4 ay sonra sıkılmaya başlama ve soyunma odasını özlemesi olabilir." dedi.

Bu nasıl bi türkçedir