Serhat Akın: "Fenerbahçe maçını izleyip dalga geçtiğine eminim, Galatasaray maçında felaketin ikincisi olabilir"

Galatasaray, büyük moralli bir şekilde şampiyonluğa ilerlerken Fenerbahçe cephesinde Olympiakos'a elenilmesinin ardından büyük kaos yaşanıyor.

Serhat Akın: "Fenerbahçe maçını izleyip dalga geçtiğine eminim, Galatasaray maçında felaketin ikincisi olabilir"

Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, İSMAİL KARTAL İLE DALGA GEÇMİŞTİR"

"Okan Buruk'un Fenerbahçe maçını izlediğine eminim. Okan Buruk, İsmail Kartal'ın yaptığı değişiklikleri görünce dalga geçmiştir. Rams Park'taki derbi maçı öncesi koltuğuna yaslanıp rahatlamıştır. Çünkü bir teknik adam, bir takımına ancak bu kadar zarar verebilir. Takımına penaltı çalıştırmaktan bile acizsin. Tokatspor'dan kaleci antrenörü getirmişsin."

"SACHA BOEY GİTTİ, SENDEN FERDİ KADIOĞLU'NU GÖNDERELİM..."

"Adamın elinden Sacha Boey gitti, senden Ferdi Kadıoğlu'nu gönderelim, bakalım takımı toparlayabilir misin? Allah'tan taraftar tepki gösteriyor da doğru 11 çıkartabiliyorsun. Yoksa hamlelerinle belki de lig çoktan kopmuştu."

"RAMS PARK'TA HÜSRAN OLUR"

"İsmail Kartal, bu kafayla Rams Park'ta derbiye çıkamazsın. Çok kötü hüsran olur. Haftalardır söylüyordum. Felaketin ilki Olympiakos maçında geldi, devamı da Galatasaray maçında yaşanabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 21:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet kangin
Mehmet kangin - 2 hafta Önce

Kaderden kaçılmaz serhat kardeşim