Ümit Özat: "Okan Buruk ikisini de sildi, kimse bir şey demedi, ağzını açmadı"

Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında kıyasıya bir mücadele verirken Avrupa maceraları sona erdi.

Ümit Özat: "Okan Buruk ikisini de sildi, kimse bir şey demedi, ağzını açmadı"

Futbol yorumcusu Ümit Özat, İsmail Kartal ve Okan Buruk ile ilgili kıyaslamalar yaptı.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"FRED, O HAREKETİ OKAN BURUK'A YAPAMAZ"

"Fred tepkisinde haklı olabilir ama onun yeri sahanın içerisi değil. Soyunma odasında yapabilirsin. Mesela Galatasaray yönetimi, o tepkileri Okan Buruk'a yaptırmazdı. Fred'e soruyorum, o hareketi Okan Buruk'a yapabilir misin? Yapamazsın, bu kadar basit. İşte burada yönetimin hocasına verdiği değer de ortaya çıkıyor. Günler geçti, hala bir özür açıklaması gelmedi. Fenerbahçe Kulübü, kendi hocasının açıklamasını tepki gelir diye sosyal medyadan bile yayınlamıyor."

"OKAN BURUK, İKİSİNİ DE SİLDİ, KİMSE AĞZINI AÇAMADI"

"Wilfried Zaha, haftalardır ortalıklarda yok. Türkiye Kupası ve bir lig maçında küçük çaplı hocasına tepki gösterdi ve oynamıyor. Sergio Oliviera da keza öyle. Ndombele'den bir eksiği mi var? Okan Buruk ikisini de sildi, kimse bir şey demedi, ağzını açmadı."

"GALATASARAY DA BAŞARISIZ OLDU"

"Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı maçları bir kenara koyuyorum. Galatasaray da bu sezon Avrupa'da başarısız oldu. Bütçenin 4'te 1'i kadar olan Sparta Prag'dan 4 tane yiyorsan sizin bir şey demeye hakkınız yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 17:55
YORUM EKLE