Serhat Ulueren: "Galatasaray'a veda edeceğini duydum, çok yüksek paraya bakmadan gidecek"

Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrasında Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamaları dikkat çekti.

Serhat Ulueren: "Galatasaray'a veda edeceğini duydum, çok yüksek paraya bakmadan gidecek"

Telegol yorumcusu Serhat Ulueren, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Ulueren'in açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'A VEDA EDECEĞİNİ DUYDUM"

"Kerem Aktürkoğlu'nun maç sonu açıklamalarını dinledim. Taraftara kırgın olduğunu söyledi. Galatasaray'a veda edeceğini duydum. Muhtemelen çok yüksek paraya bakmadan Galatasaray'dan gidecek. Buna TFF'nin kuralı da çanak tuttu. Önümüzdeki sezondan itibaren 11 yabancı da sahada olabilecek. Çocuk tabiki de burada durmak istemez."

"ÇATIR ÇATIR OYNADILAR"

"Galatasaraylı futbolcularda derbi mağlubiyeti travma oluşturmamış. Çıktılar, çatır çatır oynadılar ve hak ederek galibiyet aldılar. Verilmeyen penaltı var. Bana göre Barış Alper Yılmaz'ın pozisyonu net penaltıydı."

"TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞ"

"Galatasaray'da şimdiden transfer çalışmaları başlamış. Bu kez Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olma hedefleri var. Ciddi nokta atışı hamleler bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024, 04:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 3 hafta Önce

Gelene ağam giden paşam derler...kimse GS'den büyük değildir...GS kimsenin nazını çekemez...

Cim bom bom isoooooo
Cim bom bom isoooooo - 3 hafta Önce

Kerem aktürkoğlu beş para etmez 13 olduğumuz sezon takımın hepsi kötüydü o arada biraz Parladı o kadar ama geçen sene yoktu takımda bütün topları eziyor pas vermesini bilmiyor son sonvuruşları çok kötü şımarık tembel nankör bir futbolcu takımda görmek istemiyorum o ilk 11'de çıktığı zaman üzülüyorum

Taner  Başer.
Taner Başer. - 3 hafta Önce

Yapmayın beyler. İstemezmi oda daha iyi olmayı. Siz Keremden Messi mi yaratmak istiyorsunuz . Geçen dönemlerde sadece keremmi kötüydü. Biri düştüğünde ki kerem öyle değil. Samimi olarak elinden tutmak gerekir . Evet ondada hata var .İdmanlardan sonra ekstra çalışsa daha güçlense önceki hatalarını izleyip kendimi geliştirmeye çalışsa daha iyi olur .Gider gitmez, onun sorunu bu bizim kendi oyuncumuz . Bir kalemde silinecek oyuncu değil. Taraftarların yaklaşımı olumlu değil.
Hal böyle olunca oda gitmek ister . Bence kaybedilen bir oyuncu olur .